ÉN KLUB
TO HOLD

Projektet Køge Idrætspark

Første etape af Køge idrætspark står færdig. Et nyt stadion med kunstgræs, sponsorlounge, nyt lysanlæg samt en tribune med 1000 siddepladser står klar. Derudover står en topmoderne bygning, der huser HB Køge, Køge Boldklub og Venue Køge også klar. I bygningen finder du administration, omklædning for herre og damer, træningslokaler, vaskerum, og depoter. Udover dette er Hal 3 blevet opført i sammenhæng med de to eksisterende Køge-haller. Her får du 600 kvm der indeholder spillercafé, loungeområder og plads til 1100 tilskuere på både faste men også mobile tribuner.

Anden etape af Køge idrætspark kommer til at løbe fra 2022. Her forventes det at et stadion vil stå klar med 6000 overdækkede siddepladser fordelt på 4 tribuner. Dette vil gøre at stadion vil opfylde kravene til at afholde Superligakampe. Derudover vil det give muligheden for at anvende Køge idrætspark til større events og samtidig kunne tiltrække sig arrangementer fra hele regionen. Udvidelsen af stadion vil også gøre at man kommer til at opfylde de krav der skal til, hvis man i Køge skal være vært for større sportsbegivenheder. Stadionudvidelse forventes at starte i Maj 2024 og forventes færdig i 2026.

Der vil for breddeidrætten komme seks nye moderne omklædningsrum med brusefaciliteter og toiletter. Derudover vil der ske en udvikling af bygninger mellem de tre erhvervstårne, til yderligere erhverv. Derudover vil der evt. ske en etablering af studieboliger/sportscollege i to etager, oven på den nuværende stadionbygning på adressen ved stadion 4. 4600 Køge. Der vil komme sikker trafikregulering i området, samt en stigning i antallet af parkeringspladser.

Foruden at være den fremtidige ramme for HB Køges hjemmekampe, vil Køge Idrætspark være en vigtig samlingsfaktor for hele byen og Køge kommune.  Vi vil i HB Køge gøre vores for at bidrage til at sætte Køge på landkortet. Én ting er sikkert, Køge idrætspark bliver omdrejningspunktet for forskellige aktiviteter og arrangementer året rundt.

Læs meget mere omkring projektet på Køge Kommunes hjemmeside

• Hvornår er hele byggeriet færdigt?
    Byggeriet forventes at stå færdigt i 2026.
  • Hvor kan jeg få mere information?
    Vi vil løbende fortælle på Facebook og her på siden, hvordan det går. For yderligere spørgsmål og information kontakt direktør Per Rud (pr@hbkoge.dk)
Capelli Sport