shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Ny fremtid for HB Køge i Køge Idrætspark

En spændende fremtid venter HB Køge med central placering og tidssvarende faciliteter.

Søndag den 18. november 2018 blev en mærkedag for HB Køge og for fodbolden på Sjælland. Den sidste hjemmekamp blev spillet på Herfølge Stadion, eller Capelli Sport Stadion som navnet lyder nu, der har dannet ramme om klubbens hjemmekampe siden HB Køge blev til i 2009. 

Tegning over det færdige Køge Idrætspark med erhvervsejendomme og idrætsfaciliteter.

Mere central placering og tidssvarende faciliteter
Køge Idrætspark er navnet på det nye stadion, der etableres hvor Køge Stadion i mere end 80 år har været beliggende, centralt og mindre end 2 km nord for Køge centrum. Det er et stort projekt, der udover en ny fodboldbane og en tribune på den ene langside, også omfatter byggeriet af en ny og flot hal til indendørs sportsgrene samt nye omklædnings- og klubfaciliteter til flere forskellige udendørs sportsgrene. Det kommer til at tage nogle år, før vi er igennem alle etaper af det samlede byggeri. Men vi kan allerede nu se konturerne til en flot og moderne idrætspark, som på alle parametre er tidssvarende og fremtidssikret i forhold til både vore egne ambitioner, og til de krav der i dag stilles fra DBU til stadions der huser hjemmekampe for hold i de bedste rækker i dansk fodbold.

Køge Idrætspark – et omdrejningspunkt for mange sportsgrene
Foruden altså at være den fremtidige ramme for HB Køges hjemmekampe, vil Køge Idrætspark være meget mere end det. Sporten er en vigtig samlingsfaktor for byen og kommunen Køge – og gode præstationer på banen, hvad enten det er på fodboldbanen, eller i hallen, kan bidrage til at skabe positiv opmærksomhed for byen og kommunen.

Dermed kan gode sportsresultater gå fint hånd i hånd med de mange spændende ting der sker i Køge i disse år. Vi vil i HB Køge gøre vores til at bidrage til at sætte Køge på landkortet. Og det samme vil de øvrige sportsgrene som får hjemme i Køge Idrætspark sikkert. Én ting er sikkert. Det bliver et omdrejningspunkt for aktiviteter for rigtig mange lokale borgere hver dag, året rundt. Unge som ældre, amatører som professionelle, drenge som piger.

Læs mere om projektet på Køge Kommunes hjemmeside

Er du interesseret i lejemål i Køge Idrætspark, så kig her

Fakta

 • Hvad sker der med VIP Loungen?
  Opførelse af nye omklædnings- og VIP faciliteter påbegyndes januar 2020. Den tidligere Køge Boldklub Lounge anvendes indtil da til VIP Lounge for HB Køge.
 • Hvor mange tilskuere er der plads til?
  Vi får plads til 4.000 tilskuere, hvoraf 1.026 er siddepladser på en ny flot tribune på den vestlige langside, en mobiltribune på modsatte langside med 308 pladser samt en mobil endetribune i udebaneafsnittet med 198 siddepladser.
 • Hvad hvis HB Køge skal spille i Superligaen?
  I tilfælde af oprykning til Superligaen, er der forberedt plads til flere tribuner med siddepladser og ståpladser i forhold til DBUs regler
 • Hvor skal man klæde om?
  De nye omklædningsrum vil først være klar til sommeren 2020. I mellemtiden foregår omklædning i en pavillon ved siden af Køge Boldklubs klubhus
 • Hvornår er hele byggeriet færdigt?
  Det ambitiøse byggeri startede i 2018. Vi er klar til at spille fodbold fra foråret 2019. Vi forventer at Køge Idrætspark er fuldt færdigt i 2020.
 • Hvor kommer administrationen til at sidde?
  Administrationen sidder foreløbigt i Køge Boldklubs tidligere klubhus på adressen Ved Stadion 6, 4600 Køge.
 • Hvor kan jeg få mere information?
  Vi vil løbende fortælle på facebook og her på siden, hvordan det går. Du er velkommen til at kontakte salgschef Andreas W. Simonsen (as@hbkoge.dk) eller direktør Per Rud (pr@hbkoge.dk)