ÉN KLUB
TO HOLD

Velkommen til HB Køge og Capelli Sport Stadion

HB Køge har hjemmebane i Køge Idrætspark.

Capelli Sport Stadion
Ved Stadion 4
4600 Køge

Find vej

Som gæst på Capelli Sport stadion vil vi gerne give dig en god oplevelse.

Køge Idrætspark og Capelli Sport Stadion er i øjeblikket under udbygning, og vi beklager de gener, det kan give i forbindelse med kampdage.

På denne side har vi samlet den information du skal bruge som gæst på Capelli Sport stadion.

Udebaneafsnit

Indtil foråret 2024 har udebaneafsnittet være placeret på nordsiden af stadion med ståpladser og en mobil tribune med 198 siddepladser.

Efter udbygningen af Capelli Sport Stadion blev påbegyndt i maj 2024 er udebaneafsnittet imidlertid rykket til sydtribunen, hvor en mindre midlertidig mobiltribune er blevet opført.

Indgang til det midlertidige udebaneafsnit sker med mindre andet er anført via indgang A (Nordicals-indgangen), der ligger syd for hovedtribunen på vestsiden af Capelli Sport Stadion.

Til højrisikokampe kan alternative indgange dog tages i brug. Følg med på vores sociale medier og i vores nyheder her på hbkoge.dk for mere information op til sådanne kampe.

Adgangsforhold

Når udebaneafsnittet er åbent forbeholder HB Køge sig retten til at henvise tilskuere, der tydeligt bærer tøj der markerer et tilhørsforhold til udeholdet, til udebaneafsnittet på den midlertidige sydtribune.

Billetsalg

Billetter kan købes på Capelli Sport stadion på kampdagen eller online indtil kampstart. Det vil altid være billigere at købe sin billet online forud for kampen end fysisk på stadion af hensyn til ekspeditionshåndtering.

Køb billetter

Du behøver ikke printe din billet ud, hvis du har din billet på smartphone. Det er den enkelte tilskuers eget ansvar, at billetten kan scannes.

Mad og drikke

På Capelli Sport stadion kan der købes mad og kolde/varme drikke i boden i udebaneafsnittet.

Parkeringsforhold

Kommer du i bil:
Det kan være svært at finde P-pladser omkring Køge Idrætspark i byggeperioden. Der kan parkeres på P-pladsen ved NETTO i området uden tidsbegrænsning og på det grønne areal på Stensbjergvej overfor NETTO.

Vi henviser til P-information i området og løbende information på hjemmesiden og her på siden omkring parkering.

Kommer I i bus:
Fans, der kommer i bus, kan parkere på det grønne område på Stensbjergvej overfor NETTO og Køge Idrætspark.

Offentlige transportmidler

Der er gode offentlige forbindelser til Køge Idrætspark.

Tjek rejseplanen for din mest optimale rejse.

TIFO og flag

Hos HB Køge opfordrer vi til en positiv fankultur. Det gælder naturligvis også i afsnittet for udeholdets gæster. Herunder følger en liste over materialer, der ikke behøver forhåndsgodkendelse:

• Små flag
  • Megasize (3×3 meter)
  • Trommer
  • Megafoner
  • Bannere op til 1,5 meter
  • Creperuller
  • Derudover materialer, der er nødvendige for at hænge tifo/bannere/etc. op. Dette gælder gaffatape, strips, malertape, ekstra batterier, etc.

Godkendelse af større tifo samt godkendelse af ekstraordinære stemningsredskaber skal i god tid koordineres med HB Køges sikkerhedsansvarlige.

Glemte/Fundne ting:

Glemte ting afleveres umiddelbart efter kampen i HB Køges administration.

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte:

Søren Jørgensen, sikkerhedsansvarlig – sj@hbkoge.dk
Mikkel Henderson, SLO – slo@hbkoge.dk

Vi glæder os til at se og høre jer!

Capelli Sport