Capelli Sport - HB Køge partner
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Velkommen til HB Køge og Capelli Sport Stadion

HB Køge har hjemmebane i Køge Idrætspark.

Capelli Sport Stadion
Ved Stadion 6
4600 Køge

Find vej

Som gæst på Capelli Sport stadion vil vi gerne give jer en god oplevelse.

Køge Idrætspark og Capelli Sport stadion er i øjeblikket under opbygning, og vi beklager evt. gener, der kan opstå ifbm. byggeriet.

På denne side har vi samlet den information du skal bruge som gæst på Capelli Sport stadion.

Udebaneafsnit
Udebaneafsnittet er placeret på nordsiden af stadion med ståpladser og en mobil tribune med 198 siddepladser. Mobiltribunen er delvist overdækket. Området er indhegnet, så fans af henholdsvis hjemme- og udehold er adskilt. Personaleantallet i afsnittet og antallet af boder justeres efter meldinger fra gæsteholdets sikkerhedschef og fankoordinator.

Adgangsforhold
Udebanefans skal benytte indgang C placeret ved NETTO, men på grund af byggeforholdene kan der ved kamp anvises anden indgang. Hold øje med vores facebook side for aktuelle informationer om adgangsforhold.

Billetsalg
Billetter kan købes på Capelli Sport stadion på kampdagen eller online indtil kampstart.

Køb billetter

Billetten giver adgang til udebaneafsnittet (Indgang C).

Priser:
Voksne: 80 kroner
Pensionister: 40 kroner
Børn op til 15 år: Gratis

Du behøver ikke printe din billet ud, hvis du har din billet på smartphone. Det er den enkelte tilskuers eget ansvar, at billetten kan scannes.

Mad og drikke
På Capelli Sport stadion kan der købes mad og kolde/varme drikke i boden i udebaneafsnittet.

Parkeringsforhold
Kommer du i bil:
Det kan være svært at finde P-pladser omkring Køge Idrætspark i byggeperioden. Der kan parkeres på P-pladsen ved NETTO i området uden tidsbegrænsning og på det grønne areal på Stensbjergvej overfor NETTO.

Vi henviser til P-information i området og løbende information på Facebook og her på siden omkring parkering.

Kommer I i bus:
Fans, der kommer i bus, kan parkere på det grønne område på Stensbjergvej overfor NETTO og Køge Idrætspark.

Offentlige transportmidler
Der er gode offentlige forbindelser til Køge Idrætspark.

Tjek rejseplanen for din mest optimale rejse.

TIFO og flag
Hos HB Køge opfordrer vi til en positiv fankultur. Det gælder naturligvis også i afsnittet for udeholdets gæster. Herunder følger en liste over materialer, der ikke behøver forhåndsgodkendelse:

• Små flag
  • Megasize (3×3 meter)
  • Trommer
  • Megafoner
  • Bannere op til 1,5 meter
  • Creperuller
  • Derudover materialer, der er nødvendige for at hænge tifo/bannere/etc. op. Dette gælder gaffatape, strips, malertape, ekstra batterier, etc.

Godkendelse af større tifo samt godkendelse af ekstraordinære stemningsredskaber skal i god tid koordineres med HB Køges sikkerhedsansvarlige.

Glemte/Fundne ting:
Glemte ting afleveres umiddelbart efter kampen i HB Køges administration.

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte:

Søren Jørgensen, sikkerhedsansvarlig – [email protected]
Mikkel Henderson, SLO – [email protected]

Vi glæder os til at se og høre jer!

HB KøgeVSB.93
18 feb 2020 - 18:30Capelli Sport Stadion

Bliv en del af regionens stærkeste erhvervsnetværk

Kontakt Andreas Wesley Simonsen på 81 72 84 41 eller [email protected]