Koch Helsted er tilbage på træningsbanen

Martin Koch Helsted er tilbage på træningsbanen efter en lang skadesperiode og en operation i efteråret. Angriberen glæder sig over at være tilbage efter at have siddet uden siden sæsonpremieren i juli sidste år, hvor han måtte lade sig udskifte tidligt i kampen.

“Jeg kender faktisk ikke det præcise navn for skaden, men det kan bedst beskrives som en revne i brusken, lige under knæskallen. Det er lige knap syv måneder siden operationen, og genoptræningen er gået rigtig fint. Jeg har tilbragt min tid hos ProTreatment i Dragør, hvor jeg føler, at jeg har fået den rette træning og behandling,” lyder det fra den 32-årige angriber, der ligeledes sætter ord på at være ukampdygtig i så lang en periode.

“Det er aldrig sjovt at være skadet, og specielt ikke i så lang tid. På den anden side, så var det en nødvendighed for mig, hvis jeg fremadrettet skulle kunne bruge mit knæ optimalt. Jeg fik derfor hurtigt dannet mig en positiv tilgang og indstillet mig på, at nu ser min hverdag sådan her ud. Jeg har i perioden måtte finde glæde i andre ting end fodbolden, og det synes jeg er lykkedes rigtig godt, og det har helt sikkert gjort forløbet en del nemmere.”

Efter sin retur til træningsbanen har Martin Koch Helsted allerede vist, at han stadig ved, hvor målet står. Men om han når mere spilletid i indeværende sæson er usikkert. Der er nemlig stadig et stykke vej til topformen, men han holder sig klar, understreger han.

“Der er lige knap en måned tilbage inden sæsonen er færdig, og jeg er stadig et godt stykke fra, hvor jeg skal være. På den anden side, så ved jeg, hvad jeg kan bidrage med, og så må det være op til trænerne at vurdere, hvad de vil bruge mig til,” lyder det afsluttende fra Martin Koch Helsted.

Martin Koch Helsted har spillet 131 kampe for HB Køge, og står noteret for 55 mål, og er dermed den mest scorende spiller i HB Køges historie.

Capelli Sport