Koch Helsted: Masser af motivation før tirsdagens hjemmekamp

HB Køge har ikke været super stærkt kørende i slutspillet, hvor de første seks kampe har resulteret i blot et enkelt point. Tirsdag aften gælder det FC Helsingør, som kæmper for at sikre en slutplacering som nummer fire i landets næstbedste række.

Ligesom resten af HB Køge-truppen er Martin Koch ramt på selvtilliden og ikke mindst forfængeligheden efter en række kampe uden sejr, og nu er målet at bryde den negative spiral.

“Jeg er påvirket af det. Det er klart. Jeg er også påvirket af, at vi generelt har så svært ved at lave mål og skabe chancer. Jeg er generelt en person som kigger meget indad, måske også for meget, men jeg synes, at det virker som om modstanderen er blevet bedre til at læse os. Jeg motiverer mig selv ved at jeg elsker at spille fodbold og ved at der altid kommer en ny kamp, hvor man kan gøre det bedre”, siger Koch Helsted.

HB Køge indfriede ambitionen om en top 6-placering, og selvom resultaterne i slutspillet ikke har flasket sig, så er der også positive ting ved at møde rækkens fem andre bedste hold i slutspillet.

“Det positive for mig er, at vi får et klart billede af, hvor vi står som hold og hvilke ting, der skal arbejdes videre på. På den måde udvikler man sig også som spiller og som hold ved at møde dygtige modstandere, som vi gør her i slutspillet”.

Martin Koch Helsted har i denne sæson ikke scoret ligeså meget, som han gjorde i sine første tre sæsoner i HB Køge, hvor han landede på 17 sæsonmål tre sæsoner i træk. I denne sæson står måltotalen indtil videre på tre scoringer, og den kendsgerning påvirker angriberen, der savner at kunne juble over et mål.

HB Køges hjemmekamp mod FC Helsingør spilles i aften kl. 19.00 på Capelli Sport Stadion.

Køb billet til kampen her: // Gå til billetshoppen //

1. Division
HB Køge – FC Helsingør
Tirsdag den 11. maj kl. 19.00
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport