Koch Helsted: “Vi skal fri af bunden”

Spillerne i HB Køges førsteholdstrup går rundt og glæder sig til årets første forårsdag, for her bliver de endelig sluppet løs i jagten på tre point. Det sker søndag kl. 15.00 på udebane mod Vejle Boldklub, og HB Køge-topscorer Martin Koch Helsted kan ikke vente med at komme i gang.

Han og holdkammeraterne kan se tilbage på en overordnet set fin opstart med otte træningskampe.

“Træningskampene er gået lidt som forventet, føler jeg. Vi har fået ny træner i Auri Skarbalius, som har sat sit præg på spillestilen og jeg føler det har været et positivt forløb. Vi kunne dog godt have tænkt os flere sejre i opstarten”, erkender Martin Koch Helsted, der selv fik fuld spilletid i generalprøven mod FC Helsingør i sidste weekend. Her gik HB Køge til pausen med en fortjent føring, men i anden halvleg ændrede kampen karakter, og 2. Divisionstopholdet endte med at tage sejren.

“I anden halvleg har Helsingør bolden meget. Forskellen på første og anden halvleg er, at vi efter pausen mister bolden for hurtigt og laver for mange fejl. Det straffer de. Vi laver egentlig mange gode ting i løbet af kampen, og især i omstillingerne ser vi gode muligheder”, fortæller Martin Koch Helsted.

// Per Rud: “Mental indsats på dagen betyder alt” //

Martin Koch Helsted valgte i løbet af vinterpausen at forlænge sin kontrakt med HB Køge, og selvom HB Køge pt. befinder sig et stykke fra toppen af rækken, så ser angriberen et stort potentiale for HB Køge-mandskabet i tiden, der kommer.

“Mine ambitioner ligger i holdet. Vi skal fri af bunden og derefter ser vi os ikke tilbage. Jeg har store forventninger til dette hold i fremtiden. På trods af en mindre god generalprøve mod Helsingør, så går vi styrket ind til foråret. Vi er klar til første kamp og forårsturneringen. Vi ved, at Vejle bliver en hård modstander i første kamp, men hvis vi først og fremmest kommer med hård fight, og er afklarede omkring vores gameplan, så tror jeg på at vi kan drille Vejle på søndag. Kynisme må være et nøgleord”.

NordicBet LIGAEN

Vejle – HB Køge

Søndag den 1. marts kl. 15.00

Vejle Stadion

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport