Koch: Ikke for fin til at forsvare

Martin Koch Helsted, det bliver 4-5 i dagens træningskamp oppe på Right To Dream Park. Hvordan oplevede du det inde på banen? Var det hektisk?

“Jeg ved ikke, om det var hektisk, men det var en sjov kamp. En kamp, hvor jeg synes, at de er rigtig gode i første halvleg. Vi var okay i det høje pres, men de får alligevel spillet sig ud af det. Jeg synes, at anden halvleg bliver en mærkelig kamp at se på. Keeperen får lov at gå op til midterlinjen med bolden. Så ja, det bliver en underlig kamp. Men jeg synes, at vi har en stor andel i, at der bliver skabt så god en kamp.”

Vi scorer fire mål og du agerer nærmest midtbane- og forsvarsspiller i noget af kampen. Var det en hård omgang?

” Ja, det var en hård kamp og det er hårdt at stå i det høje pres. Nogle gange må man som offensivspiller og man spiller mand-mand tilbage og agerer forsvarsspiller. Og det er jeg ikke for fin til.”

Det var den sidste kamp på hjemmelig grund inden turneringsstart 11. september. Hvordan har de sidste tre kampe været?

“Vi vil jo gerne vinde fodboldkampe – og det har vi ikke gjort. Nu skal vi på træningslejr og spille nogle kampe dernede. Der skulle vi gerne til at vinde nogle kampe – det er jo det, der gælder om. Det er flot at score fire mål mod Nordsjælland, men vi kan se på resultatet, at vi vinder jo ikke. Så vi skal til at vinde nogle kampe – det er det, det gælder om i turneringen.”

Capelli Sport