Kom gratis med fanbussen til Sundby

Efter succesfulde ture for fanbussen til Næstved og Brøndby venter årets sidste fælles udebanetur med Svanerne / HB Køge Support på lørdag. Her venter oprykkerne fra Sundby i Gjensidige Kvindeliga klokken 13.00, og fanklubben byder på mad, bus tur/retur og kampbillet uden du skal betale en krone, såfremt du er medlem af fanklubben.

Du læste rigtigt. 0 kroner for udebanetur med mad, bus ud og hjem samt billet til kampen. For personer, der ikke er medlem af fanklubben er prisen søllen 50,- danske kroner.

Som altid mødes deltagerne på Bar Slap A klokken 10.00, hvor Hammershus Bageri er gavmilde og sponsorerer den morgenmad, der skal give os energi til at klappe og synge en sejr hjem til vores kvindehold.

Turen er årets sidste og HB Køge har derfor sponsoreret busturen og kampbilletten som tak for den store, trofaste støtte, fansene har leveret gennem 2022 til både vores kvinde- og herrehold.

Tilmelding

Tilmelding til busturen kan ske på Messenger på Svanernes Facebookside, ved at ringe til Bustelefonen på 4058 5097 eller ved at sende en mail til Svanerne@hbkoge.dk.

Betaling skal ske til Mobilepay på 29950 for ikke-medlemmer.

Capelli Sport