Kom i GoToEvents Fanzonen på fredag

Til efterårets kampe i UEFA Women’s Champions League åbnede HB Køge for første gang nogensinde klubbens egen fanzone. Folk strømmede til og fik sig en fadøl inden HB Køges kvindehold duellerede med mægtige FC Barcelona og Arsenal FC.

På fredag inviterer HB Køge nu nok engang folk i fanzonen inden kamp. Denne gang er det før forårsåbneren i Gjensidige Kvindeliga mod Brøndby IF.

Køb billetter: HB Køge – Brøndby IF

Siden Champions League-kampene har HB Køge indgået et samarbejde med eventfirmaet GoToEvents, som fremover fast stiller masser af aktiviteter til rådighed i fanzonen – som af samme årsag fremover bærer navnet GoToEvents Fanzone.
Det betyder, at der på fredag vil mulighed for at prøve kræfterne af med for eksempel fodbolddart og Bumper Balls. Er man mest til at lade børnene om den slags, kan man jo passende slå sig ned på en af GoToEvents Fanzonens siddepladser og nyde en kold fadøl eller en varm kop kaffe i forårssolen.

GoToEvents Fanzonen åbner klokken 17:30 og er placeret på forpladsen ud for Capelli Sport Stadions hovedtribune. Udover de mange underholdende aktiviteter, vil der også være mulighed for at købe sig en ristet pølse eller en flæskestegssandwich fra Ronaldo’s, ligesom det vil være muligt at erhverve sig det nyeste HB Køge-merchandise fra SvaneShoppen.

Derudover kan man møde klubbens maskot Svante og få sig en autograf eller et billede med de af klubbens spillere, der ikke er i kamptruppen på dagen, inden der er kick-off på kampen klokken 19.15.

GoToEvents Fanzone
Hvor: Forpladsen ved hovedtribunen
Hvornår: Fredag 25/3, 17:30-19.15
Aktiviteter: Fodbolddart, Bumper Balls, Øksekast og Fodbold-skydeskive.
Mød: Svante og spillere fra Kvindeligaholdet
Mad: Ristede pølser og Flæskestegssandwich fra Ronaldo’s.
Drikke: Sodavand, kaffe, kakao, øl.
Pris: Gratis adgang til fanzonen. Find din billet til selve kampen her.

Se eller gense hvordan det så ud sidst vi havde fanzonen åben før en af Kvindeholdets kampe herunder – nemlig til opgøret mod Arsenal FC i november.

Capelli Sport