Kom til kvindernes oprykningsfest

HB Køge Kvindeelite har været igennem en forrygende rejse over de seneste år. Inden forårssæsonen havde holdet sikret fire oprykninger i træk og så nu ind i et forår med ét for øje: Oprykning til landets bedste række, Gjensidige Kvindeligaen.
Og de unge, talentfulde HB Køge-spillere har haft et forrygende kvalifikationsspil indtil nu. Foråret har budt på fire sejre i fire kampe, og en målscore på 10-0. I sidste weekend sikrede holdet så oprykningen i imponerende stil med en sejr på udebane mod B.93.
Oprykningen blev fejret i sidste weekend, men skal også fejres søndag eftermiddag, når HB Køge Kvindeelite spiller kvalifikationsspillets sidste kamp. En slags finale om man vil. Modstanderen er nemlig AaB, der som HB Køge har maksimumpoint efter de fire første kvalifikationskampe, og som også sikrede oprykningen i den forgangne weekend.
Kom forbi Capelli Sport Stadion søndag eftermiddag, og vær med til at fejre oprykningen, når de to oprykkere fra HB Køge og AaB mødes i den direkte kamp om førstepladsen i kvalifikationsspillet. Der er gratis adgang til kampen. Der må være i alt 500 personer på stadion, så vi lukker indgangen, når vi rammer den maksimale kapacitet. Alle tilskuere skal i henhold til protokollerne lade sig registrere med navn og kontaktoplysninger ved ankomst til stadion.
Vi glæder os til at byde indenfor til et brag af en fodboldfest!
Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation
HB Køge Kvindeelite – AaB
Søndag den 28. juni kl. 14.00
Capelli Sport Stadion
Capelli Sport