Kontraktstatus på plads til kvinderne

En ny milepæl er nået for pige- og kvindefodbolden i HB Køge og dermed for hele lokalområdet. DBU har nemlig godkendt ansøgningen om, at HB Køge må skrive kontrakter med spillere.

“At kunne skrive kontrakter med vores spillere og dermed tilbyde de bedst mulige vilkår er et centralt element i udviklingen af projektet og endnu en stor cadeau til det store stykke arbejde, der er lavet af folkene bag. Desuden har den store støtte vi får fra vores ejere, Capelli Sport, været med til at virkeliggøre det. Fra dag et har de troet helt og holdent på projektet”, siger direktør i HB Køge Per Rud.

“Det er kæmpe stort, at vi nu kan skrive kontrakter. Dette er et vigtigt led i processen, og vi glæder os til at kunne få styr på en række kontrakter i den nærmeste fremtid – der venter nogle spændende udmeldinger i løbet af ugen”, siger sportschef for kvinderne Jonas Nielsen.

Kontraktstatussen ligger formelt set hos Køge BK, men overdrages efter aftale med alle parter til HB Køge, hvor eliteoverbygningen er forankret. Det er også her, at det fælles mål om at nå toppen af dansk kvindefodbold mødes.

Capelli Sport