Kramer før Champions League-brag: “Vi tror på det”

I aften går det igen løs på den helt store fodboldscene, når HB Køge står overfor den indledende runde af Champions League-kvalifikationen. De danske mestre har hjemmebanefordelene med sig, da kvalifikationsturneringen afholdes på Capelli Sport Stadion i Køge. Første og afgørende kamp står imod de finske mestre fra KuPS – en stærk og meget fysisk hård modstander. HB Køges målfarlige angriber Cornelia Kramer er dog optimistisk før braget skal stå. 

“Jeg føler helt klart, at vi har en chance. Vi tror på det, men er dog også mentalt forberedte på, at vi skal ud og kæmpe. Vi forventer, at de er ekstremt fysiske, så det skal vi helt sikkert være klar på at matche. Jeg håber, at vi kan slå dem på hurtighed og hurtigt spil – og derigennem ramme nogle af deres svage punkter. Det bliver en hård fight, men vi vil naturligvis gøre alt for at løfte opgaven,” lyder det fra Cornelia Kramer, der fortsætter om forberedelserne op til kampen.

“Forberedelsen ligner enhver anden kamp, som vi står overfor. Forskellen her er dog, at vi ikke har det samme kendskab til finnerne. Derfor har vi også brugt ekstra meget tid på at se en masse video på dem. Vi har snakket rigtig meget om, hvad vi kan forvente at de kommer med. Vi har kigget på nogle af deres profiler på holdet og har selvfølgelig forsøgt at sætte os op efter dette,” fortæller Cornelia Kramer. 

Cornelia Kramer er en af HB Køges helt store profiler, der efterhånden også har et par Champions League kampe på CV’et. Hun kender derfor også til det ekstra pres, der hører med. 

“Jeg tror det er vigtigt – specielt for de unge spillere – at fokusere på, at det altså bare er en fodboldkamp. Som i enhver anden kamp gælder det om at holde fokus og følge den gameplan, der er lagt for os. Selvom der er et kæmpe pres på os, så skal vi huske at nyde det. Vi skal nyde, at der forhåbentligt er en masse tilskuere på tribunen, som er der for vores skyld og som skaber en fed kulisse og stemning. Der er mange, der kigger på de her kampe, så vi skal helt sikkert tage det som en udfordring og en chance for at vise os frem”, slutter den unge angriber.

Vinder HB Køge kampen mod KuPS i aften, går de videre til finalen, som finder sted lørdag kl. 16.00. Her venter vinderen af dagens tidligere kamp mellem Spartak Subotica og Kí Klaksvík. 

Der er Kick-off i aften kl. 19.00 på Capelli Sport Stadion. 

Capelli Sport