shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Kramer før mødet med sit tidligere hold: “Jeg håber altid, jeg scorer”

På lørdag møder HB Køge på hjemmebane AaB i Gjensidige Kvindeligaen. Det betyder endnu engang et gensyn for unge Cornelia Kramer, der denne sommer skiftede til HB Køge fra netop AaB. 

“Det er da selvfølgelig specielt, men egentlig vil jeg bare tackle det som alle andre kampe. Det bliver da sjovt at møde mit tidligere hold, men det vigtigste for os er jo at få sejren og det er uanset, hvem vi møder i ligaen”, siger Cornelia Kramer. 

Cornelia Kramer scorede faktisk senest de to hold mødtes. Her vandt HB Køge med 3-0 i Aalborg, hvor Kramer tegnede sig for målet til 2-0. Hun håber da også på en gentagelse af sidst.

“Jeg håber da på, at jeg scorer mod AaB igen. Jeg håber altid, at jeg scorer. Sådan er jeg som angriber. Jeg vil score mål, så det kunne da være dejligt at score igen mod AaB i morgen.”

Den unge angriber har dog døjet med lidt småskavanker de seneste måneder, men er nu igen tilbage i truppen. Senest blev det til et indhop mod Brøndby sidste weekend. Det er derfor også en glad Cornelia Kramer, der er tilbage, fit og klar. 

“Det er altid hårdt at være udenfor holdet, men jeg har haft nogle gode mennesker omkring mig til at snakke om det. Men jeg har det godt nu, trives og føler mig 100% klar igen. Så det er dejligt at være tilbage. Jeg fik noget spilletid senest mod Brøndby og det var bare fedt at være tilbage på banen. Så nu ser jeg bare fremad igen”, forklarer Cornelia Kramer. 

Når HB Køge løber ind på Capelli Sport Stadion på lørdag, så skal de forsøge at udbygge den ubesejrede stime i Gjensidige Kvindeligaen, der lyder på imponerende ti sejre og en enkelt uafgjort i 11 kampe. Cornelia Kramer forventer derfor også et fuldt fokuseret HB Køge-hold.

“Det kræver, at vi går ind til kampen med fuldt fokus. AaB har haft nogle fine kampe faktisk, men har også haft lidt en tendens til at smide det væk i slutningen af kampene. Så det skal vi selvfølgelig forsøge at udnytte, men det kræver også fuld fokus fra vores side, da det er et godt hold, vi skal møde.”

Selvom lørdagens opgør står mellem Gjensidige Kvindeligaens top og bund, så har fokus på træningsbanen denne uge været, at HB Køge skal være helt klar, når der fløjtes op lørdag. 

“Vi har snakket om, at vi skal sørge for ikke at tage for let på opgaven. Trænerne har også haft fokus på netop det hele ugen, da det er et fint hold, vi skal møde. For vi ved bare, at det kræver fuld fokus fra alle, hvis vi skal have en sejr. Især med vores spillestil, hvor vi arbejder hårdt og forventer meget af hinanden internt på holdet”, forklarer Cornelia Kramer. 

Der er kampstart lørdag klokken 15:00 mellem HB Køge og AaB. Cornelia Kramer sætter her nogle ord på, hvad de fremmødte fans kan forvente:

“Fansene kan forvente et hold, der ikke har haft så mange kampe de sidste par uger, som glæder sig til at komme ud og spille igen. Vi er sultne, klar til at løbe en masse meter og gå ind i alle dueller, der kommer. Derudover så håber jeg selv, at jeg kan komme ind og gøre en forskel. Bringe en masse energi og forhåbentlig give fansene noget at juble over”. 

Der er forsat mulighed for at købe billet til opgøret via linket her. Derudover kan kampen følges via vores egen Twitter-profil og på Viaplay.