shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Kramer om at tilpasse sig ny rolle

Den 19-årige nordjyde Cornelia Kramer har snart været en del af HB Køge-truppen i et år. Et år, der har budt på en masse udfordringer og konkurrence om spilletid. Kramer kom til klubben som angriber – og det er en plads, der er hård konkurrence om på kvindernes førstehold, hvor blandt andet HB Køges trofaste anfører Kyra Carusa også spiller. Det seneste stykke tid har Kramer dog stået overfor en ny udfordring, hvor hun har skullet vænne sig til en ny position som kantspiller. Men det lader til, at det er en udfordring, der passer nordjyden rigtig godt.

”Det er selvfølgelig altid lidt svært, når man skal til at lære at spille en ny position og man lige skal falde til. Men jeg synes egentlig, at det har været en fed udfordring, som også passer rigtig godt til den måde, jeg godt kan lide at spille fodbold på. Jeg er en spiller, der godt kan lide løbeduellerne og at skyde udefra – og det føler jeg egentlig, at jeg har haft meget mere plads til ude fra kanten af. Jeg føler mig faktisk meget mere tilpas og mere fri i mit spil på den nye plads, ” fortæller Kramer.

“En kæmpe forløsning”

Kramers nye position og rolle på holdet har samtidig også betydet, at hun har fået mere spilletid. Og i kampene har hun tilmed bevist, at målfarligheden stadig er intakt, hvor det blandt andet er blevet til fem mål i de seneste syv kampe i slutrunden.

”Jeg synes selv, at jeg har grebet chancen og taget udfordringen med oprejst pande, og det er heldigvis også kommet mig til gode. Det gælder om at arbejde hårdt og vise sit værd på træningsbanen. Og så er det bare en fed følelse og en kæmpe forløsning, når man arbejder hårdt med nogle ting på træningsbanen, som efterfølgende lykkes. Det giver da også lidt ekstra blod på tanden og en tro på, at man kan udvikle sig endnu mere og gøre det endnu bedre,” lyder det fra Kramer.

Høje forventninger

Selvom Cornelia Kramer er inde i en god stime lige nu, lægger hun ikke skjul på, at der altid vil være kamp om pladserne på et hold med et så højt niveau, hvorfor hun også stiller høje krav og forventninger til sig selv ifm. de kommende kampe.

”Selvom jeg har fundet mig til rette på min nye position og oplevet at få en del mere spilletid, kan jeg ikke bare hvile på laurbærrene. Jeg skal blive ved med at udvikle mig og kæmpe for min plads på holdet. Jeg håber på, at jeg kan vise mig endnu mere frem i de sidste kampe og score et par mål mere. Men som sagt føler jeg, at jeg er faldet rigtig godt til ude på kanten, så nu skal jeg også bare ud at udfordre mig selv og mine modstandere endnu mere,” fortæller Kramer.

Svanerne har nu kun tre kampe tilbage i slutrunden i Gjensidige Kvindeligaen, og selvom føringen i tabellen ser positiv ud for HB Køge og mesterskabschancerne, så understreger Cornelia Kramer, at både hende selv og holdet skal ramme et højt niveau i de sidste kampe, hvis de skal hive trofæet med hjem.

”Vi har alle sammen høje forventninger til os selv i de sidste tre kampe. Vi er nødt til at give den maks gas, hvis vi skal hive trofæet med hjem. Vi skal ud at vise, at vi er dem, der vil det her allermest. Det kræver fuld fokus og 100 procents indsats fra os alle sammen, og det er vi klar på at levere,” slutter Cornelia Kramer.