Kramer vil bidrage med energi og mål

Det har været et forår på sidelinjen for Cornelia Kramer, der desværre har været ukampdygtig grundet en længerevarende hofteskade. Men i sidste weekend fik den unge angriber endelig comeback for HB Køge, da hun blev skiftet ind i anden halvleg af FC Nordsjælland-kampen.

“Det var en stor forløsning og sindssygt fedt at træde ind på banen igen. Man mærker det ikke lige i momentet, fordi adrenalinen pumper, men efterfølgende kommer alle følelserne væltende,” fortæller Cornelia Kramer og fortsætter. 

//KØB BILLET: HB KØGE – FC THY-THISTED Q//

“At være væk fra fodbolden har givet mig en vild sult for at komme endnu stærkere tilbage. Jeg har en masse energi og vildskab, som jeg har brug for at komme ud med. Jeg vil ud og vise, hvem jeg er igen. Og så er det selvfølgelig ikke nogen hemmelighed, at jeg håber på at score mål og hjælpe holdet på den måde,” lyder det fra en unge angriber.

Lørdag eftermiddag venter en ny opgave for Kramer og resten af truppen, når FC Thy-Thisted Q gæster Capelli Sport Stadion. Og selvom Thy-mandskabet ligger nederst i tabellen, må de ikke undervurderes, mener Cornelia Kramer.

Vi går selvfølgelig hundrede procent efter en sejr i morgen – det er det eneste, vi kan stille os tilfredse med. Og så håber jeg selvfølgelig, at vi kan gå ind og score nogle mål i morgen. Jeg føler selv, at Fløe og jeg komplementere hinanden godt i angrebet, så det håber jeg selvfølgelig bliver tydeligt i morgen. Selvom Thisted lige nu er placeret i bunden af tabellen, har de dog før vist, at de kan give os kamp til stregen, så vi må ikke undervurdere dem i morgen,” slutter Cornelia Kramer. 

Der er kampstart på Capelli Sport Stadion klokken 14.00 lørdag. Billetter til kampen kan købes her, mens kampen som altid også kan streames på Viaplay.

 

Capelli Sport