Kulturbærer og profil forlænger

Selma Svendsen har forlænget sin aftale med HB Køge, så den løber til sommeren 2026. Svendsens kontrakt stod til at udløbe denne sommer.

“Selma har udviklet sig til at være en utrolig vigtig spiller og kulturbærer for os. Hun har været med på stort set hele rejsen med HB Køge og kender om nogen præmissen for at repræsentere klubben, og vi ser hende som en vigtig spiller og person i jagten på at indfri vores sportslige ambitioner. Desuden er Selma også blevet en endnu vigtigere spillere for os i måden, som vi gerne vil spille på nu, hvor hun giver fleksibilitet i opbygningsspillet og kan dække både stopper- og back-positionen. Derfor er det selvfølgelig enormt glædeligt og vigtigt for os, at det nu er lykkedes os at forlænge yderligere to år med Selma,” siger cheftræner i HB Køge, Kim Daugaard.

Selma Svendsen står noteret for 103 optrædener for svanerne, siden hun debuterede i sæsonpræmieren 2020 på Capelli Sport Stadion i en 7-2-sejr over AaB. Sammen med HB Køge har hun været med til at hjemføre tre Danmarksmesterskaber på stribe. Desuden har hun optrådt flere gange på den helt store scene i UEFA Women’s Champions League i opgør mod storklubber som FC Barcelona, Arsenal FC, Hoffenheim, Sparta Prag og Juventus.

“Jeg er utroligt glad for at have forlænget min kontrakt med HB Køge og at jeg forsat kan være en del af det fantastiske kvindeprojekt, som vi har gang i. Jeg har kunne mærke, at klubben gerne ville have mig og også tror meget på mig, hvilket naturligvis også betyder rigtig meget for mig.
Det har været fire fantastiske år i Køge, hvor projektet og setuppet omkring kvinderne konstant har udviklet sig og er blevet mere og mere professionelt. Det samme gælder for fremtiden og den kommende sæson, der ser rigtig lovende ud, og det glæder jeg mig til igen at være en del af,” siger Selma Svendsen.

 

Capelli Sport