Kvartet udtaget til U19-landsholdssamling

Når der d. 17-18. august er U19-landsholdssamling i Vejen, så bliver det med hele fire HB Køge spillere i truppen. Der er tale om Alberte Vingum, Anna Walter, Cilje Ostenfeld og Signe Markvardsen, der alle skal deltage i landsholdsamlingen. Alle fire spillere er til dagligt en del af Gjensidige Kvindeliga-holdet, der er forsvarende danske mestre.

Det danske U19-landshold skal til oktober spille kvalifikationskampe til U19 EM, så der er tale om den sidste landsholdssamling i Danmark, hvor landstræneren har mulighed for at se spillerne an. Allerede til september skal U19-landsholdet spille en række venskabskampe som opvarmning til U19 EM, hvor spillerne kan vise prøver på deres talent.

“Vi er stolte af, at Alberte, Anna, Cilje og Signe er blevet udtaget til landsholdssamlingen i Vejen. De er en del af vores i forvejen talentfulde og unge trup, der er vores Gjensidige Kvindeliga-hold. Det er også en anerkendelse af de fire spilleres talent, og at landstrænerteamet ser det samme potentiale som os”, udtaler direktør Per Rud om landsholdsudtagelsen af de fire spillere.

Stort tillykke til alle fire spillere. Til den første kamp i Gjensidige Kvindeligaen havde HB Køge en gennemsnitsalder på 22,1 år i startopstillingen.

Næste kamp for Gjensidige Kvindeliga-holdet er på onsdag, når Brøndby gæster Capelli Sport Stadion kl. 18.00.

Capelli Sport