shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Kyra Carusa efter sejr over Kolding Q: “Professionel indsats”

HB Køge trak sig sejrsrigt ud af opgøret med Kolding Q på Capelli Sport Stadion i dag. Kampen endte 4-2 til HB Køge, der nu fører Gjensidige Kvindeligaen med syv point ned til andenpladsen. HB Køges målscorere var Cecilie Fløe, Kelly Fitzgerald, Kyra Carusa og Sarah Jankovska. 

HB Køge kom dog dårligt fra start med en første halvleg, hvor der manglede tempo og energi. Netop det havde HB Køge snakket om på forhånd, fortæller anfører Kyra Carusa:

“Vi har snakket en del om, hvor svært det kan være at spille de her kampe efter Champions League. Mentalt og fysisk er det drænende med disse kampe, hvilket også kunne ses på vores første halvleg i dag. Vi går fra at spille en ekstremt tempofyldt kamp i torsdags imod Barcelona, til at skulle spille en helt anden type kamp i dag. Det lykkedes vi ikke særligt godt med at håndtere i første halvleg”. 

HB Køge gik til pause med 1-1 efter første halvleg. HB Køge kom dog ud med et helt andet udtryk til anden halvleg. Her var der vilje, energi og fight over hele linjen. Det betød også tre scorede mål og tre point på kontoen.

“Men jeg respekter og er stolt af, at vi anerkender den dårlige første halvleg, ser indad og kommer ud med en helt anden indstilling til anden halvleg. Vi får arbejdet gjort færdigt. Vi kommer ud med en anden mentalitet og får sat skabet på plads. Så meget professionelt af os i anden halvleg. Vi skal huske på, at vi er meget privilegeret, når vi har de her Champions League-kampe. Men hvis vi skal spille Champions League igen næste år, så skal vi også vinde kampene i ligaen. Så jeg er stolt over, at vi er professionelle og får afgjort tingene i anden halvleg”, forklarer målscorer Kyra Carusa.

Kyra Carusa var også imponeret over, hvordan HB Køge har rykket sig det seneste år. For det vidner om stor styrke, at de går ud og vinder sådan en kamp, fortæller Kyra Carusa:

“Det beviser også, at vi har rykket os som hold. Vi havde ikke for et år siden været i stand til at få ændret vores mentalitet på den måde her i løbet af en kamp. Vi udvikler os og det synes jeg også, at man kunne se i dag. Vi får skruet tempoet op i anden halvleg, skaber flere chancer og kyniske når de opstår. Så det beviser bare, hvor langt vi er kommet, at vi kan spille en så dårlig første halvleg, men samtidig få tingene ændret til anden halvleg. Det viser stor mentalt styrke af hele holdet. Så en meget professionel indsats i dag” 

HB Køge har nu 28 point efter ti kampe i Gjensidige Kvindeligaen og indtager rækkens førsteplads. HB Køge er forsat ubesejrede i denne sæson af Gjensidige Kvindeligaen.