shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Kyra Carusa efter UWCL: “Vi har gjort, hvad ingen troede var muligt”

Følelserne sad ude på tøjet, da slutfløjtet lød og det var en realitet, at HB Køge var gået videre til gruppespillet i den mest prestigefyldte turnering, Champions League. En sejr der kom i hus på hårdt arbejde og kynisme, hvor hele holdet forsvarede med næb og klør, mens offensiven viste skarpheden i momenter. Det betød en sejr på 2-0 over AC Sparta Prag. Kyra Carusa var en glad anfører, der satte nogle ord på den historiske aften:

“Det hele er elektrisk lige nu. Lige nu står jeg med den følelse, jeg også havde inden kampen, glæde. Selv efter en hård kamp, så har jeg den her energi inden i mig. Vi har gjort, hvad ingen troede var muligt for os. Vi er gruppespillet ved Champions League og jeg er så stolt af det her hold. Jeg kunne ikke være mere glad”

Kyra Carusa gik forrest på banen og leverede et flot stykke arbejde, hvor hun kæmpede, tacklede og stod i vejen for meget. Noget hun sætter stor ære i at gøre for holdet:

“Som anfører så er det mit job at være der 100% for holdet. Jeg kan huske, at jeg undervejs tænkte, at ligemeget hvad der skete, så kan vi altid arbejde hårdere end det andet hold. Det var dét, jeg prøvede at gøre sammen med alle de andre. Det er fantastisk følelse, når alle på holdet giver alt, hvad de har. På den måde når vi som hold et andet niveau, og det tror jeg skabte problemer for Sparta Prag”

Efter kampen var der også én ting, der særligt lå anfører Kyra Carusa på hjertet. Fansene.

“Det er noget helt specielt at spille her, når stemningen er så elektrisk. Det mindende mig om guldkampen mod Brøndby for nogle måneder siden. Det er specielt for os spillere, når vi kan bringe Køge sammen på den her måde. Tilskuerne bringer den glæde og passion, der kan mærkes helt inde på banen. Tilskuerne elsker også vores energi på banen og på den måde giver vi tilbage til hinanden. Det betyder alt for os spillere med den opbakning. Jeg ved at tak er et fattigt ord, men tusind tak til fansene. Jeg håber, at vi sammen kan skabe sådan en kulisse til mange kampe fremover”, sagde en glad Kyra Carusa om opbakningen på Capelli Sport Stadion.

HB Køge gik samlet videre med en sejr på 3-0 over AC Sparta Prag. Nu venter gruppespillet ved Champions League, men først skal triumfen fejres inden Kyra Carusa ser frem mod det:

“Først og fremmest så skal vi fejre den her sejr. Vi har kæmpet så hårdt for at stå her, og når glæden har lagt sig i løbet af de næste dage. Så håber jeg, at vi trækker nogle store hold i gruppespillet”.

HB Køge spiller igen på søndag på hjemmebane mod FC Nordsjælland i Gjensidige Kvindeligaen.