Kyra Carusa: Relationen mellem holdet og vores fans er unik

“Jeg elsker at spille på hjemmebane, særligt når der kommer mange fans. Det er en fed fornemmelse for os spillere, at vores fans bakker op om os og er klar på at blive underholdt. Den synergieffekt der opstår mellem holdet og vores fans er bare unik. Energien og stemningen fra vores fans gør, at vi bliver bedre inde på banen. Det er bare specielt at spille på Capelli Sport Stadion, når vi har vores fans i ryggen. Det ser jeg frem til at opleve i morgen mod Fortuna Hjørring, for vi får brug for det” 

Sådan siger anfører Kyra Carusa inden topkampen lørdag mod Fortuna Hjørring i Gjensidige Kvindeligaen. Det seneste opgør mod Fortuna endte 2-2 i sidste weekend. En kamp hvor HB Køge i perioder viste flot spil. 

“I første halvleg mod Fortuna sidste weekend viste vi en side af vores hold, som vi ikke havde set før. Det var nok en af vores bedste halvlege nogensinde, hvilket var en fed fornemmelse. Vores spil på bolden, kombinationsspil og vores måde at fordele spillet på var i særklasse. Sådan har vi aldrig spillet før. Når alle på holdet spiller på så højt niveau, så rammer vi bare et andet niveau”, siger Kyra Carusa og forsætter:

“Hvis du ser kampen igen, så synes jeg også, at du kan fornemme det på os. Vi viste en glæde, passion og vilje, der var imponerende. Nu hvor vi har bevist over for hinanden, at vi kan spille sådan, så skal det blive vores målestok internt. Nu skal vi forvente af hinanden, at vi kan spille på det niveau hver gang. Så i morgen mod Fortuna Hjørring forventer jeg samme udtryk”

HB Køge fører Gjensidige Kvindeligaen med to point ned til netop nordjyderne på andenpladsen. Der er altså tale om en vigtig topkamp i morgen på Capelli Sport Stadion. Tidligere på ugen led HB Køge sæsonens første nederlag, da man røg ud af Kvindepokalen efter et nederlag på 2-0 til Brøndby IF. Kyra Carusa er derfor glad for, at næste store opgave allerede kommer nu.

“Det er fedt, at vi har Fortuna Hjørring så kort tid efter kampen mod Brøndby. Nogle gange er den bedste måde at komme videre fra et nederlag, at vi går direkte til en ny kamp, hvor vi kan revanchere os. Vi skal forsætte med at fokusere på den næste kamp og stole på vores koncept. Det er det, der har bragt os til, hvor vi er nu”, fortæller angriber Kyra Carusa og uddyber, hvad der skal ændres i forhold til nederlaget i midtugen:

“Jeg forventer, at vi som hold bringer en helt anden energi og intensitet på banen end mod Brøndby. Vi skal komme ud med samme udtryk, som vi havde mod Fortuna sidste weekend. Her viste vi en stor viljestyrke, masser af energi og en stærk mentalitet. Særligt på hjemmebane er det vigtigt, at vi kommer ud med det udtryk, så vi altid er svære at møde på eget græs”. 

Der er kampstart i topkampen mellem HB Køge og Fortuna Hjørring på Capelli Sport Stadion klokken 15.15. Billetter kan købes ved indgangen til stadion eller via linket her.

Capelli Sport