Landsholdsstatus: Kvindeliga-spillere i aktion for landshold

I weekenden lå Gjensidige Kvindeligaen stille. Der var nemlig landsholdssamlingerne på tværs af hele Fodboldverdenen. Her var to HB Køge-spillere i aktion, da både Kyra Carusa og Isabella Obaze afsted med deres respektive landshold.

Kyra Carusa
Gjensidige Kvindeligaens topscorer fik søndag sin første plads i startopstillingen for det irske A-landshold i sin blot anden landsholdskamp. I midtugen spillede Irland mod Lars Søndergaards A-landshold, men kom ikke ind fra bænken. I stedet var Carusa at finde i den anden træningskamp, hvor Belgien var modstanderen og startede tilmed inde i opgøret mod “De Røde Djævle”. I den kamp fik Carusa 67 minutters spilletid, hvor hun fik lov at vise sig frem og gav prøver på sin gode fysik og taktiske forståelse i en affære, der endte med et smalt 0-1-nederlag til Carusa og irerne.

Isabella Obaze
Også HB Køges talentfulde venstreback var afsted med landsholdet. Igen var Isabella Obaze at finde i truppen for det danske U19-landshold, der i sidste uge var samlet. Som det efterhånden er blevet en vane, var Obaze udtaget og selvom der ikke var nogle officielle kampe planlagt under samlingen, blev det alligevel til en smule kamptræning. U19-landsholdet spillede nemlig en uofficiel træningskamp mod KoldingQ, hvor Isabella Obaze selvfølgelig var i aktion og på ny viste sig frem foran U19-landstræneren Søren Randa-Boldt.

Nu er begge spillere tilbage i Køge og træner med holdet frem mod lørdagens Gjensidige Kvindeliga-kamp mod FC Thy-ThistedQ.

Capelli Sport