Landsholdsudtagelser flytter to kampe

Liam Jordan og Kevin Mendoza, og Matthew Briggs er alle blevet udtaget til forestående landskampe i perioden 5.-10. september for deres respektive landshold.

Liam Jordan skal sammen med det sydafrikanske U23-landshold møde Zimbabwe i to AFCON-kvalifikationskampe den 5. og 8. september.

Kevin Mendoza skal med det filippinske landshold op mod Syrien den 5. september, mens han og landsholdskollegaerne fem dage senere – den 10. september – på udebane skal møde den lille ønation Guam, der har den tidligere HB Køge-forsvarer Shawn Nicklaw med i truppen. Begge kampe er kvalifikationskampe til VM.

Matthew Briggs og Guyana spiller den første kamp i det mellemamerikanske fodboldforbund CONCACAFs Nations League den 7. september på udebane mod Aruba, og allerede tre dage senere skal holdet på hjemmebane møde Jamaica.

I forlængelse af landsholdsudtagelserne er HB Køges hjemmekampe mod Vejle og Skive i 8. og 12. spillerunde blevet udsat.

Hjemmekampen mod Vejle er flyttet fra lørdag den 7. september til onsdag den 2. oktober 19.00. For at få kampkabalen til at gå op er også hjemmekampen mod Skive i 12. spillerunde blevet flyttet. Den kamp afvikles nu søndag den 6. oktober kl. 14.00.

// Se hele kampprogrammet her //

Capelli Sport