Landsholdsupdate: Carusa og Kozlova

HB Køges landsholdsspillere Kyra Carusa og Nicole Kozlova har den seneste uge fået godt med spilletid på deres respektive landshold.

Senest var Kyra Carusa med i startopstillingen da Irland med en 1-0-sejr over Georgien sikrede sig tredjepladsen ved Pinatar Cup, der blev afviklet i Spanien.

I Tyrkiet har der også været godt med spilletid til Nicole Kozlova, der med to startpladser i tre kampe har haft sin andel i at Ukraine tirsdag aften kunne juble over sejren ved træningsturneringen Turkish Women’s Cup 2022. I turneringens finale sejrede Ukraine mod Bulgarien med 2-0.

I Portugal var Isabella Obaze samlet med det danske landshold i forbindelse med holdets deltagelse i Algarve Cup, men efter blot en enkelt kamp måtte Danmark trække sig fra turneringen på grund af et mindre udbrud af coronasmitte omkring holdet. Obaze måtte derfor i denne omgang nøjes med den ene landskamp, som hun fik i turneringens første kamp mod Italien.

Mens Isabella Obaze allerede er vendt hjem til HB Køge og forberedelserne frem mod forårssæsonen i Gjensidige Kvindeliga, kan Carusa og Kozlova nu gøre det samme.

Capelli Sport