Landsholdsupdate: Carusa scorede i irsk storsejr

Kyra Carusa scorede sit første mål i den irske landsholdstrøje, da hun tirsdag aften startede på banen i Irlands VM-kvalifikationskamp mod Georgien.

Det var ligeledes første gang, at Carusa startede på banen i landsholdsregi, og efter 21 minutter udnyttede hun tilliden ved tæt under mål at heade Irland foran 2-0 i et opgør, hvor Irland siden gik helt og aldeles mål-amok. Da kampen var spillet til ende havde Irland sikret sig en sejr på 11-0. Sejren betyder at Irland nu indtager andenpladsen i kvalifikationsgruppen, som føres an af Sverige.

Det danske kvindelandshold var også i aktion tirsdag aften, men det var uden aktiv deltagelse fra landsholdets HB Køge-spillere. Hverken Cecilie Fløe og Isabella Obaze kom i aktion ved kampen, der endte med en 3-1-sejr over Rusland.

U19-landsholdet

På det danske U19-landshold har der i den forgangne uge været masser af spilletid til et par af HB Køges talentfulde spillere. U19-landsholdet har den seneste uge spillet to venskabskampe mod Schweiz, og begge gange endte det med dansk sejr.

Fredag den 26. november var både keeper Alberte Vingum Andersen og Signe Markvardsen i startopstillingen i det, der endte med en dansk 2-0-sejr. Tre dage senere, mandag den 29. november, sad Alberte Vingum Andersen over. Signe Markvardsen var dog igen i startopstillingen, og dermed med til at sikre endnu en dansk sejr. Denne gang på 2-1.

Capelli Sport