shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Lars J. efter 4-1-nederlag: For mange dårlige perioder

Søndag eftermiddag løb HB Køge ind i et 4-1-nederlag på udebane imod Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen. Allerede efter 18 minutter var køgenserne bagud 2-0, og den dårlige præstation og især den dårlige start på kampen frustrerede HB Køges trænerteam.

“Resultatet er selvfølgelig kedeligt, men det er præstationen vi skal bide mærke i. Den er endnu engang dårlig på udebane. Vi har haft en skidt tendens til at have nogle perioder af vores udekampe, hvor vi har været rigtig, rigtig dårlige. Det havde vi igen mod Vendsyssel. Vi taber reelt kampen på 1. halvleg. Det skal vi have fundet en løsning på, for det er skidt og koster os alt for mange point,” sagde First Team Coach Lars Jacobsen efter kampen og fortsatte:

“Igen laver vi nogle store fejl, og vi overholder ikke de aftaler, vi har lavet. Pludselig er vi bagud 2-0 uden at være spillet ud af brættet – men ganske enkelt på at indkassere nogle al for lette mål.”

Spillemæssigt var de sidste 45 minutter bedre set fra HB Køges synsvinkel, men det føler Lars Jacobsen ikke nødvendigvis kan bruges til det helt store i dette tilfælde.

“Først da kampen reelt er tabt, begynder vi at spille, og det er jo nemt nok, når der ikke er noget på spil. Ja, det var langt bedre i anden halvleg, men vi må også bare konstatere, at der forærer vi også mål væk. Eksempelvis på en standardsituation, hvor vi har helt klare aftaler, som ikke bliver overholdt,” siger han med henvisning til Vendsyssel 3-0-scoring efter en lille times spil.

Frustrerende ustabilitet

HB Køges resultater har været svingende den seneste tid. Hjemme på Capelli Sport Stadion er de seneste tre kampe blevet vundet, mens de tre seneste udekampe alle er endt med nederlag. Og den manglende evne til at sætte en positiv stime sammen frustrerer trænerne.

“Vi kan ikke sætte flere gode præstationer efter hinanden sammen lige i øjeblikket. Vi går fra sejr til nederlag til sejr til nederlag uge efter uge lige nu. Vi er nødt til at sætte nogle flere gode kampe og sejre sammen efter hinanden, for ellers bliver vi ved med at hænge fast i den ende af tabellen, vi hænger i lige nu,” siger Lars Jacobsen.

HB Køge ligger nu nummer 8 i NordicBet Ligaen, men har blot tre point ned til Fremad Amager lige under nedrykningsstregen på 11.pladsen.

Fokus på EfB

Nu venter der en landskampstermin, hvorfor HB Køge ikke skal spille igen før små to uger, hvor Esbjerg fB venter fredag d. 19. november.

“Vi må hjem og kigge tingene igennem og så har vi jo god tid til næste kamp imod Esbjerg, som bliver meget vigtig. Det bliver endnu en definerende kamp for os, dem er der en del af lige i øjeblikket fordi vi ligger hvor vi gør. Det er stramt. Men vi har to uger til at arbejde med tingene nu, og dem skal vi udnytte,” slutter Lars Jacobsen.