Lars J.: “Ikke det billede, vi kan li’ at se”

HB Køge var på hælene i første halvleg, men svarede tilbage efter pausen da fredagens hjemmekamp mod Fremad Amager endte med pointdeling og 1-1 på måltavlen.
Herunder First Team Coach Lars Jacobsens reaktioner.
Om kampen og resultatet:
“Det er en blandet følelse. Nogle gange skal man tage et point når det kommer, og det føler jeg, at vi gjorde i dag. Vi kunne sagtens have tabt den her fodboldkamp. Det må vi være ærlige at sige. Vi kunne måske også have vundet den, men det var sådan en kamp, hvor der var lidt rigeligt med chancer i vores ende. Vi havde også selv chancer, men først og fremmest, så tror jeg, vi er skuffede over specielt vores første halvleg.”
“Vi kommer ikke ordentligt i gang. Fremad Amager dominerer fra starten af, og det hold vi havde sat ud til opgaven var jo egentlig et hold, der skulle kunne tage fat i spillet, og bevare bolden, og der må vi sige, at det kunne vi slet ikke i første halvleg.”
“Vi skaber nogle chancer på nogle omstillinger, men er også åbne og kommer måske også fortjent bagud, så der skulle ske lidt i pausen, og der ændrer vi jo så på tre positioner, og jeg synes, vi ser bedre ud i anden halvleg, hvor det bliver langt mere aggressivt.”
“Det var sådan en passiv fornemmelse, som det også var sidst vi spillede på hjemmebane mod Fremad Amager. Vi må bare sige, at vi har haft svært ved dem. Det må vi indrømme. To gange har vi spillet uafgjort her på banen, hvor vi ligeså godt kunne have tabt, og det er ikke det billede vi kan li’ at se.”
Om at foretage tre udskiftninger i pausen:
“Der var ikke så meget en formationsændring, vi foretog i pausen. Det var mere det personelle, der ændrede sig, hvor Mathias (Nielsen, red.) går ind på højresiden i forsvaret, og Cavnic i midten. Vi skubbede Max Sauer op på højre wingback, lagde Mike længere frem og fik plads til William Madsen.”
“Man prøver altid at se på hvordan og hvorledes man rammer den, og man må sige, at når man laver tre udskiftninger i pausen, så har vi ikke ramt holdet til at starte med. Det må vi jo være ærlige at sige.”
“Jeg synes, at William Madsen igen kommer ind og gør det fremragende, og han burde måske nok have spillet fra start – også med de præstationer han har leveret på det seneste. Så han er en der viste sig rigtig, rigtig godt frem, da han kom ind. Og det er de positive ting, som vi trods alt skal tage med. Effiong scorede igen. Det er også positivt.”
Om at sætte ny klubrekord med ti hjemmekampe i træk uden nederlag:
“Det skal jo ikke være med det udtryk her. Vi skal jo vinde fodboldkampe på hjemmebane. Vi skal ikke være tilfredse med at spille uafgjort, og slet ikke på den her måde, hvor vi ikke er gode nok. Det er jo den fornemmelse, vi har i dag.”
“Det er fint at have en eller anden statistik, men det bruger vi ikke så meget tid på. Vi skal vinde, og vi skal have det udtryk, som vi havde mod Vendsyssel. Det er det, vi skal stræbe efter, og ikke sådan en kamp, hvor vi ikke rammer den i store dele af kampen. Vi skal ikke bruge 45 minutter på komme i gang med at spille fodbold. Der er et langt stykke vej endnu, men vi skal nok komme derhen.”
Capelli Sport