Lars Jacobsen: Det må ikke ske

Chancerne var til mere, men det endte med et 1-0-nederlag imod Hobro IK fredag aften, efter en kamp hvor HB Køge var i overtal i stort set hele anden halvleg. Men ind ville bolden ikke for køgenserne, og i stedet scorede hjemmeholdet efter et hjørnespark i de sidste minutter af kampen – til stor frustration for HB Køges trænerteam.

“Det der skuffer mig mest, er det mål vi indkasserer. Det må ikke ske. Fra starten af var et af vores hovedpunkter, at vi ikke skulle give dem unødvendige dødbolde. Der falder den her vidst i kategorien. Men det var en hård en. Vi følte vi havde kampen, hvor vi skulle, og kan man ikke få hul på bylden, så må man tage det ene point. At køre hjem herfra nu uden noget som helst, med en scoring imod i dyb overtid på et hjørnespark… Den skal man lige sunde sig på,” sagde First Team Coach Lars Jacobsen blandt andet efter kampen.

Med nederlaget mistede HB Køge et vigtigt skridt i forsøget på at komme med i den øverste halvdel, når NordicBet Ligaen deles op i et opryknings- og et kvalifikationsspil om et par uger.

Se hele interviewet med Lars Jacobsen herunder.

Capelli Sport