Lasse Petry: Vil gøre alt for at vinde

Onsdag eftermiddag blev 28-årige Lasse Petry præsenteret som ny HB Køge-spiller. Den centrale midtbanespiller kommer til efter næsten to år på Island, hvor Petry har tørnet ud for topholdet Valur, som han var med til at vinde det nationale mesterskab med i 2020. Nu er tiden kommet til at vende retur til de danske breddegradder.

“Det er dejligt at komme tilbage til Danmark og være hjemme hos familien igen. Derudover er det sindssygt dejligt, at jeg i HB Køge har fundet en klub med gode målsætninger og tanker om fremtiden. Nu har jeg haft en lidt længere ferie end nogle af de andre, da den islandske liga sluttede i midten af oktober, så jeg glæder mig meget til at komme i gang”, siger den nyslåede HB Køge-spiller, Lasse Petry.

“Mit indtryk af HB Køge er, at det er en klub, der godt kan lide at bruge unge spillere, og der tænker jeg, at jeg passer godt ind og kan hjælpe med min erfaring. Derudover har jeg spillet omkring 100 Superligakampe, vundet et mesterskab på Island og spillet europæiske kampe, hvilket alt sammen har givet mig en erfaring og nogle lærepenge, jeg forhåbentlig kan give videre. Som spiller kan jeg godt lide at have bolden og sætte mine medspillere i scene. Generelt set er jeg en holdspiller, som vil gøre alt for at vinde. Fodbold for mig handler primært om at vinde”, slutter Lasse Petry.

Capelli Sport