Lassen efter comeback: “Dejlig følelse”

Der var comeback i HB Køge-trøjen til Oliver Lassen, da HB Køge søndag eftermiddag tørnede sammen med Hobro i sæsonpremieren i NordicBet Ligaen. Og det var en fed fornemmelse, at være tilbage i klubben, hvor det hele startede, for 24-årige Lassen.

“Det var en dejlig følelse, at komme i spil. Jeg synes, at vi godt kunne have fortjent de tre point. Man vil selvfølgelig altid gerne vinde, men hvis man ikke kan det, så skal man ikke tabe. Jeg synes, at drengene kæmpede bravt derinde. Vi holder nullet, og det skal vi være stolte af, og så har vi nogle chancer, så målene skal nok komme.”

Oliver Lassen blev skiftet ind til sin kamp nummer 21 for HB Køge da han i slutminutterne afløste Effiong Nsungusi som forreste angriber. Og det var dejligt at være tilbage og få sit comeback så tidligt på sæsonen efter skiftet fra Roskilde KFUM i sommerpausen.

“For mit eget vedkommende, så var det her starten på version 2.0 af min tid i HB Køge. Det var dejligt, og nu håber jeg selvfølgelig på endnu flere minutter fremadrettet. Det er altid svært at sige, om man forventer at komme i spil, men jeg synes at jeg har gjort det fint i træningskampene, og det har set fint ud på træningsbanen. Og så har man jo altid en tro på, at man kan komme ind og spille. Jeg var ikke overrasket over, at jeg kom ind,” fortæller Lassen, der også understreger, at han vil fortsætte sit hårde arbejde, så der bliver endnu mere spilletid fremadrettet.

“Jeg ser gode muligheder, men det handler stadig om at arbejde hårdt. Jeg er lidt en anden type end Effiong, der blev brugt som 9’er mod Hobro, men jeg tror sagtens, at der kan blive brug for mine kvaliteter, så jeg er meget fortrøstningsfuld,” slutter Oliver Lassen.

Angriberen spillede sin seneste kamp for HB Køge den 20. maj 2018 i en udekamp mod Esbjerg inden weekendens comeback.

Capelli Sport