Laura Pedersen efter 2-2: Skal arbejde benhårdt

Det var noget af en chokstart for HB Køges kvinder, da FC Thy-Thisted Q hurtigt bragte sig foran 2-0 i første halvleg og gav de forsvarende mestre i Kvindefodbold kamp til stregen. HB Køge var på hælene i det meste af første halvleg, men formåede at svare tilbage og leverede et stærkt comeback, der sikrede kvinderne det ene point. Dermed er HB Køge fortsat ubesejrede i indeværende sæson af Gjensidige Kvindeligaen. Laura Guldbjerg Pedersen var derfor isoleret set tilfreds med det uafgjorte slutresultat, men de første 35 minutter af kæmpen ærgrer hende.

”Jeg tror egentlig, at vi er tilfredse nok med at tage et point med herfra – særligt taget i betragtningen af hvordan kampen startede ud. Vi kommunikerer ikke i starten af de 35 minutter. Først da de scorer deres andet mål, begynder det rent faktisk at gå op for os, at det er seriøst. Det begynder at gå op for os, at vi skal tage os gevaldigt sammen, hvis vi skal have det ene point med hjem,” udtalte hun efter kampen.

I sidste uge kunne HB Køges kvinder fejre en imponerende 6-1 sejr i et topopgør ude over Fortuna Hjørring, hvorfor Laura Pedersen også står tilbage med en anelse skuffelse over ikke at kunne ramme det samme høje niveau i Thisted.

”I sidste kamp mod Fortuna var vi bare klar, og det var vi slet ikke i dag. Vi får ikke sat os igennem fra start af. Det ærgrer os selvfølgelig, når vi netop også godt er klar over, hvordan vi ellers kan spille. Vi kan ramme et virkelig højt niveau, men det kræver også, at vi kommunikerer ordentligt med hinanden og hjælper hinanden hele vejen rundt,” lød det fra Laura Pedersen.

Fredag venter næste opgør mod FC Nordsjælland på Capelli Sport Stadion. Og det er en kamp som spillerne allerede ser frem til:

”Nu skal vi lægge den her kamp bag os, se fremad og arbejde benhårdt. Der venter en kamp igen fredag imod Nordsjælland på hjemmebane, hvor vi er rigtig godt spillende. Så der skal vi prøve at levere noget af det, vi har vist i de sidste par kampe. Vi er topmotiverede for at levere en skarp kamp,” sluttede Laura Pedersen.