Laura P. før Brøndby: Alle vil give sig 200 procent

På lørdag venter der et vaskeægte topopgør i Gjensidige Kvindeligaen når HB Køge på udebane skal besøge Brøndbyernes IF i en direkte duel om førstepladsen i rækken. Og netop slutspilskampene mellem HB Køge og Brøndby er nogen af sæsonens absolut vigtigste opgør. Det fortæller HB Køges Laura Guldbjerg Pedersen som optakt til lørdagens opgør, der er det femte af i alt ti kampe i slutspillet i Kvindeligaen.

“De her kampe mod Brøndby er klart de vigtigste, vi kommer til at spille i sæsonen – også når man tænker på, at vi begge ligger i top to lige nu. Hvis vi slår dem på lørdag, ser det ud til at vi er i en rigtig god position i forhold til Champions League og kan også overtage førstepladsen. Det er helt vildt at tænke på. Derudover kan vi forhåbentlig afgøre det hele, når vi møder netop Brøndby i den sidste kamp i sæsonen hjemme på Capelli Sport Stadion”, siger Laura Guldbjerg Pedersen, om udsigten til den spændende sæsonafslutning, der venter i løbet af den kommende måned.

HB Køge og Brøndby har mødt hinanden flere gange i løbet af sæsonen. Senest i to semifinaleopgør i Kvindepokalen, hvor Brøndby i begge kampe trak det længste strå. Men HB Køge har fundet melodien igen, og går til kampen med selvtillid.

“Vi er blevet meget klogere siden de to semifinalenederlag og det har man også kunne se i resultaterne de seneste kampe. Vi har fundet vores eget spil fra efteråret frem igen. Vi har lige vundet 5-0 over FC Nordsjælland i en rigtig god kamp med nogle flotte mål, mens Brøndby går ind til kampen med et nederlag i pokalfinalen i sidste weekend. Det synes jeg umiddelbart stiller os i en god position”.

Den forestående topkamp i Kvindeligaen har givet et ekstra skud energi og intensitet i HB Køges træning på Capelli Sport Stadion i ugen op til.

“Ja, der er ekstra tænding på. Men der er ikke så meget ekstra at gøre – det kommer meget naturligt til os alle sammen, at vi gerne vil vinde og tage revanche for pokalkampene. Alle på holdet vil gerne give 200 % af sig selv på lørdag”, understreger Laura Guldbjerg Pedersen til slut.

 

Gjensidige Kvindeliga

Brøndbyernes IF – HB Køge

Lørdag den 8. april kl. 14.00

Brøndby Stadion

Capelli Sport