Leth Jans: Vi skal hurtigt op på hesten igen

Tredje runde blev endestationen i Gjensidige Kvindepokalen for de forsvarende danske mestre fra HB Køge.

Onsdag aften måtte HB Køge-truppen se sig slået ud af pokalturneringen efter et dramatisk opgør og straffesparkskonkurrence mod de forsvarende pokalmestre fra Nordsjælland. Selvom HB Køge-truppen er ærgerlige over dette pokalexit, må de hurtigt lægge det bag sig og se fremad, mener HB Køges kaptajn Mie Leth Jans.

” Vores hold er gennemsyret af en enorm vindermentalitet, og vi vil gerne vinde alle alle de kampe, vi står overfor. Derfor har vi også haft brug for at have en dag, hvor vi tillod os at være ærgerlige og skuffede, og en dag at kunne snakke kampen igennem. Det har vi haft brug for, for at kunne lukke kampen ned og komme videre. Nu har vi været på banen igen, og er rykket tættere sammen i bussen. Jeg synes også kvaliteten i vores træninger siden har været i top. Så det er bare op på hesten igen og videre til næste kamp i ligaen – for uanset hvad, så er ligaen det allervigtigste for os, og det er der al vores fokus er nu,” fortæller Mie Leth Jans.

Trods pokalexittet mener kaptajnen, at der er mange ting, som de kan tage med sig videre fra kampen.

“Det endte med at blive en hård taktisk og fysisk kamp, men jeg synes faktisk, at vi kan tage mange positive og konstruktive ting med os fra kampen. Vi skal generelt være bedre til hurtigt at sætte os på kampen og få scoret på vores chancer, så vi kan få vundet kampen i ordinær tid og ikke skal jagte point i de sidste minutter af kampene,” lyder det fra Mie Leth Jans.

Søndag eftermiddag tager svanerne turen til det jyske og Aalborg Portland Park, hvor næste kamp i Kvindeligaen venter, og her er det vigtigt, at truppen lykkes med deres ting og får rystet pokalskuffelsen af sig, mener HB Køges kaptajn.

“Jeg tror, at det bliver en spændende kamp, fordi Aab jo er et nyt hold, som vi skal stifte bekendskab med. Det skal være en kamp, hvor vi vinder sikkert, ingen tvivl om det. Det skal være en kamp, hvor vi får rystet det sidste af pokalkampen ud af benene og hovedet, og forhåbentligt en kamp, hvor vi får en masse succesoplevelser. Jeg håber, at vi kan få scoret en masse mål og virkelig vise, hvor meget vi egentlig har bygget på.

Der er kick-off kl. 13:00 på Aalborg Portland Park.
Centrica Energy har desuden sørget for gratis entré til kampen. Få fingrene i en gratis billet her og brug billetkoden “centrica”, når du tjekker ud.
Derudover vises kampen på Viaplay og TV3Sport.

 

Capelli Sport