Liam Jordan: Har arbejdet hele ugen på det spark

Liam, en 2-1-sejr i dag mod Viborg. Hvilke følelser har du i kroppen lige nu?

– For at være ærlig…Når man bliver skiftet ind, er det for at komme ind og gøre en forskel. Og det var det, der skete i dag. Nogle gange når det sker,og det bliver til virkelighed, så tager det faktisk lidt tid, før det synker ind. Jeg har det fantastisk,og jeg er så glad for, at vi fik tre point i dag.

Hvordan var det inde på banen at få vendt det fra 0-1 til 2-1 i kampens sidste ti minutter?

– Fodbold er ikke en enmandsforstilling. På en fodboldbane er det et helt hold. Og havde det ikke været for de ti andre, der bakkede mig op og støttede mig, så ville jeg ikke kunne gøre den forskel. Men det er rart at føle, at jeg har en rolle at spille på holdet. Det er vigtigt – og det føles bare godt at få sejren i dag.

Og den forskel du gjorde i dag udmøntede sig i… Ja, prøv selv at beskriv dét mål.

– Det er svært at beskrive. Da jeg gjorde klar til at skyde… Jeg har arbejdet ekstra hele ugen og trænet den type situation, for jeg vidste, at chancen ville komme. Jeg har fået dem i de sidste par kampe før min karantæne. Jeg vidste, at dette ville blive den chance, jeg havde ventet på. Og resten skete bare… Ja, du ved.. Teknikken og det hele. Det tog bare over. Jeg så, at den ramte overliggeren og der ramte spændingen og forløsningen. Og det føltes bare fantastisk. Det var en smule følelsesladet faktisk – hvilket også var rart.

Og hvad med den jubelscene?

– Hvis jeg nu skal være ærlig, så er det faktisk en jubelscene fra en holdkammerat på landsholdet. Det betyder bare: Fokus. Vi havde stadig ti minutter tilbage. Det betyder “Hav ikke fokus på målet – men på kampen”.

Capelli Sport