Liam Jordan: “Ubeskrivelig følelse”

Liam Jordan spillede alle 90 minutter da HB Køge i weekenden genstartede NordicBet Liga-sæsonen mod Hvidovre. Og det var en fantastisk, og tæt på ubeskrivelig følelse, endelig at skulle i kamp igen. Sydafrikaneren prøver dog alligevel at sætte ord på endelig at spille om point igen.

“Det var en fantastisk følelse. Jeg tror ikke, jeg kan beskrive det. Når man har to måneders pause, og en to-ugers optakt, og når man sidder på tribunen og gør sig klar til kampen og siger til sig selv: “Nu er det nu. Det er det, jeg har ventet på i de sidste to måneder”. Man har ikke vidst, om man overhovedet kom til at spille igen resten af året. Tingene har været meget usikre. Det var en fantastisk følelse at være tilbage på banen. Tilbage til sit job og sin drøm. Jeg elsker det”, fortæller Liam Jordan.

Selvom det var skønt at være tilbage på grønsværen, så lykkedes det ikke HB Køge at hente tre point. I første halvleg spillede HB Køge ikke op til sit bedste, men efter pausen blev det bedre.

“Vi spillede ikke op til vores normale standard i første del af kampen. Vi var ikke komfortable på bolden før pausen, og personligt følte jeg ikke, at jeg rigtigt kom ind i kampen i første halvleg, jeg ved ikke hvorfor. Det var som om energien var lav, og som om vi alle ikke var 100 % fokuserede i alle aspekter af spillet, men i anden halvleg viste vi os som et hold, der kan spille fodbold. Og så fik vi et mål lige før pausen, hvilket fik os tilbage i kampen og gav os ekstra motivation. Det gav os en følelse af at vi kunne kontrollere kampen derfra. Det var en god kamp at starte på, og nu ser vi frem til kampen mod Næstved”.

Kampen mod Næstved spilles søndag eftermiddag på udebane, og Liam Jordan har opskriften klar på, hvordan kampen skal gribes an, hvis der skal tre point med hjem fra Sydsjælland.

“Vi skal spille bedre end vi gjorde i første halvleg mod Hvidovre. Vi skal starte med mere energi og spille mere som vi sluttede mod Hvidovre. Jeg har spillet mod Næstved et par gange nu, og jeg tror på, at vi kan spille vores fodbold mod dem, og jeg tror, at vi kan dominere spillet. Vi har selvfølgelig respekt for dem som hold, men vi skal gå ud og vise, at vi kan spille meget bedre, end vi gjorde mod Hvidovre for at få de tre point. Efter resultaterne i sidste runde er tre point meget vigtige, hvis vi skal et par point foran de hold der ligger tæt på os i tabellen”, slutter Liam Jordan.

 

NordicBet LIGAEN

Næstved – HB Køge

Søndag den 7. juni kl. 14.00

ProfaGroupPark

Capelli Sport