Lisdorf før topbrag: Skal have fokus på os selv

I weekendens kamp fik vi en sejr med hjem fra Aalborg.

Vi spillede ikke godt på den langhåret græsbane, men alligevel var det flot af spillerne at blive ved med at tro på egne evner og det endte med, at vi fik vendt et truende nederlag til sejr med hårdt arbejde i 2. halvleg. Torsdag og fredag venter de sidste træninger, hvor der er fokus på taktik og standardsituationer inden den spændende topkamp på søndag kl. 14.00 på Capelli Sport Stadion i Køge. Her møder vi nemlig rækkens førerhold fra Brøndbyernes IF.

Brøndby ligger nummer et i Gjensidige Kvindeliga og vandt i sidste uge knebent 3-2 over KoldingQ via to sene scoringer i kampen. De er et typisk tophold, der har stor erfaring med at afgøre tætte kampe i de sidste minutter af kampene. Således var det også i vores første indbyrdes kamp inde i Brøndby, hvor vi godt kunne have fået point med hjem, men alligevel taber 0-1 efter en sen scoring. Det var en kamp hvor vi dog fik vist, at vi kan være med i toppen af Gjensidige Ligaen.

Derfor ved vi, at vi skal være super opmærksomme og koncentrerede igennem alle kampens 97 minutter. Men der er ingen tvivl om, at vi tror på os selv og vil have fokus på vores egne kompetencer og kan gøre alt for at vinde kampen.

Jeg håber, at det bliver en seværdig topkamp og jeg vil ønske jer alle en god kamp.

Fodboldhilsener,
Peer Lisdorf

Gjensidige Kvindeliga

HB Køge – Brøndbyernes IF

Søndag den 11. oktober kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport