Lisdorf forventer lige kamp mod FC Nordsjælland

Lørdag den 29. august spiller vi mod FC Nordsjælland i Farum. Det er en modstander der ligesom os selv er kommet fint fra start med syv point i de første fire kampe – også selvom det blev til et noget overraskende 1-2-nederlag til KoldingQ i sidste weekend.

FC Nordsjælland har været og er i en flot udvikling. På få sæsoner har de etableret sig som et af ligaens bedste hold og trods en status som oprykker endte de som pokal- og bronzevindere i sidste sæson.
Det er på mange måder super flot af FC Nordsjælland og det bliver derfor en spændende udfordring for vores hold, når vi lørdag skal se, hvor langt vi har rykket os som et nyt hold i ligaen.

Vi har tidligere spillet to gode træningskampe med FC Nordsjælland og blandt andet derfor kender begge hold hinanden rigtig godt. Jeg forventer, at det bliver et spændende skakspil, hvor vi skal se, hvem der læser hinanden bedst og formår at skabe rum  i mellem holdenes kæder. Jeg tror, at det bliver en lige kamp, hvor det kan blive de små indbyrdes dueller på de forskellige positioner, der afgøre kampen.

I ugen op til har vi trænet godt og stemningen har været god. Vi har generelt set en stor tror på egne evner og der er ingen tvivl om, at vi går ind til kampen med en god portion selvtillid efter vores gode start på sæsonen og sidste weekends fine resultat mod FC Thy/ThistedQ.

Bedste fodboldhilsner Peer Lisdorf

Gjensidige Kvindeliga

FC Nordsjælland – HB Køge

Lørdag den 29. august kl. 13.00

Right To Dream Park

Capelli Sport