Lisdorf: Point er det vigtigste

Onsdag aften kunne Peer Lisdorf se sine tropper tage en flot sejr, da KoldingQ overbevisende blev slået 3-1 på Capelli Sport Stadion. Der var både flot spil, mange chancer og imponerende mål. Men det vigtigste for Gjensidige Kvindeliga-holdets cheftræner var de tre point, der blev sat ind på kontoen.

“Det vigtigste i dag er, at vi får point. Derudover spiller vi en rigtig god første halvleg, hvor vi lykkedes med at spille i mellemrummene og siderne af deres midtbane – foran forsvaret. Det stod i kontrast til Brøndby-kampen, hvor vi spillede med for mange dybe bolde. Vi får også god succes med gøre spillet bredt via vores kanter. På den måde blev der plads i midten af banen og i de mellemrum, vi ønskede at spille i. Samtidig kom der også indlæg fra begge kanter og at Laura Juul så smækker den op i krydset fra venstresiden kan man jo ikke klage over”, siger Peer Lisdorf efter kampen, og tilføjer om det faktum at målene kom fra tre forskellige spillere.

“At vi får flere målscorere i dag er bare fint. Det giver altid selvtillid at score, så at der er flere, der scorer i dag kan jo give selvtillid til flere spillere”.

Kampen mod KoldingQ var den første midtugekamp i sæsonen. Efter lørdagens nederlag til storfavoritterne fra Brøndby havde holdet kun tre dage inden aftenens kamp. Samme mønster gentager sig nu inden turen i weekenden går til det jyske, hvor FC Thy/ThistedQ byder indenfor til fodbold på Sparekassen Thy Arena. Derfor var der også foretaget enkelte justeringer i startopstillingen, så ikke alle spillere blev presset for hårdt.

“Fra start havde vi i dag Laura Juul med fremfor Lærke Niklasson på venstresiden og jeg havde overvejet, om det samme skulle gøres et andet sted. Men måske det i stedet bliver tilfældet i weekenden. Nu skal vi i hvert fald lige sove på sejren og så se noget af FC Thy/Thisted Qs kamp mod AGF, så vi kan se på, hvordan vi skal matche dem. De næste par træninger bliver en blanding af restitution og forberedelse, så vi forhåbentlig får en god tur derop”.

Capelli Sport