Lisdorf håber på gode omstillinger mod Fortuna

Vi spiller sæsonens tredje hjemmekamp på Capelli Sport Stadion på lørdag, når vi får de danske mestre fra Fortuna Hjørring på besøg. Det er et Fortuna-hold, som lagde sæsonen ud med et overraskende 0-2-nederlag til FC Thy/ThistedQ, men siden har de hentet ni point og i sidste weekend vandt de også 1-0 over KoldingQ.
Overordnet set har Fortuna Hjørring har haft en del ændringer i truppen frem mod denne sæson. Men efterhånden ser de ud til at have fundet formen, hvilket betyder, at vi skal være klar fra start. Det er vigtigt, at vi ikke får et tidligt mål imod os og samtidig skal vi sørge for, at vi hele kampen igennem er mere kompakte og stærke i det defensive end det har været tilfældet i de sidste kampe.

// KØB BILLET TIL HB KØGE – FORTUNA HER //

Jeg er sikker på, at vi skal nok få tilspillet os de nødvendige chancer. Samtidig vil vi forsøge at være mere effektive når mulighederne er der. Det bliver en tæt kamp, hvor jeg håber vi kan kontrollere spillet mere og stå godt i det defensive pres. Kan vi det, så kan vi få udnyttet vores hurtige spillere i omstillingerne.

I den seneste uge synes jeg, at spillerne har trænet godt og fokuseret. Hele truppen går ind til kampen med mod og vilje til at gøre alt for at hive tre point hjem.

Jeg håber på en underholdende kamp og selvfølgelig en HB Køge-sejr.

Bedste fodboldhilsner, Peer Lisdorf

Gjensidige Kvindeliga

HB Køge – Fortuna Hjørring

Lørdag den 5. september kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport