Ljuti: “Vi skal ud og have tre point”

Valon Ljuti fejrede i mandags sin 30 års fødselsdag. Onsdag fik han fuld tid i 2-0-sejren over FC Helsingør, og lørdag skal han og holdkammeraterne i HB Køge møde Fremad Amager, hvorfra Valon Ljuti i denne sæson er udlejet til HB Køge.

Midtbanekrigeren kunne sammen med holdkammeraterne juble over 2-0-sejren over FC Helsingør. En sejr der kom i hus efter hårdt arbejde og effektivitet.

“Jeg synes, vi kommer godt ud til kampen og følger vi skal være foran med et par stykker efter første halvleg. De kommer godt igen, men vi arbejder godt og står godt kompakt og får scoret en pind mere. Tre point betyder rigtig meget, og så har vi en vigtig kamp på lørdag”.

Og lørdagens kamp mod Fremad Amager er speciel for Valon Ljuti. Han er ejet af amagerkanerne, men udlejet til HB Køge for hele denne sæson. Men selvom kampen er speciel, så er der kun én ting der tæller for Ljuti.

“For mig er alle kampe vigtige, uanset hvem vi møder. Men det er en speciel kamp. Jeg var i Fremad Amager i to år, og jeg kender dem rigtig godt, men jeg er HB Køge-spiller nu, og vi skal ud og vinde på lørdag”, siger Valon Ljuti, der på grund af sin fortid har et indgående kendskab til lørdagens modstander.

“De har et rigtig godt hold. Spiller for spiller er de rigtig gode. De er gode på bolden og så har de nogle dygtige afsluttere. De spiller god fodbold, men vi skal ud og vinde på lørdag. Vi skal ud og mose dem. Vi skal være gode på bolden og arbejde rigtig godt sammen som et hold. Vi skal nok få vores chancer, og dem skal vi udnytte”.

Valon Ljuti står noteret for fem kampe for HB Køge hidtil, og han er faldet godt til.

“Jeg synes, det er gået rigtig godt. Jeg føler mig rigtig godt tilpas – nu mangler jeg bare at lave mit første mål”, slutter han.

1. Division

HB Køge – Fremad Amager

Lørdag den 3. oktober kl. 13.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport