Lokale seværdigheder bag trøjelancering

Da HB Køge tidligere på ugen kunne lancere næste sæsons spillertrøjer, var det med hjælp fra flere af de lokale seværdigheder og de omkringliggende kommuner.

Den nye hjemmebanetrøje blev præsenteret af Isabella Obaze og Nemanja Cavnic foran statuen af Frederik den VII på Køge Torv.
Den nye udebanetrøje blev præsenteret af Maddie Pokorny og Jubril Adedeji ved Stevns Klint nær Højerup Gamle Kirke.
Den nye tredjetrøje blev præsenteret af Emma Færge og Maddie Pokorny foran Vallø Slot.

Fælles for præsentationen af alle tre trøjer, har været klubbens ønske om samtidig at fremvise nogle af de regionale seværdigheder og attraktioner, som Køge, Herfølge og hele klubbens opland har at byde på. Noget der kun er lykkedes takket være godt samarbejde og støtte fra foreningerne, der driver seværdighederne, og fra de kommuner, de hører hjemme i.

“Vi er stolte af, hvor vi kommer fra, og af at vi hører hjemme i et område, der kan byde på så mange fantastiske seværdigheder. Derfor er vi også virkelig glade for, at vi kunne få lov at fremvise vores nye trøjer tre af de steder. Det er kun lykkedes via stor samarbejdsvilje og støtte fra folkene bag, og derfor skal der også lyde en stor tak til både Vallø Stift og Selskabet Højeruplund samt Køge Kommune og Stevns Kommune for hjælpen,” siger HB Køge-direktør Per Rud.

De nye spillertrøjer debuterer søndag, når HB Køges NordicBet Liga-hold på Capelli Sport Stadion tager imod Hobro IK iført den blå/sorte hjemmebanetrøje. Billetter til kampen kan købes her.

Capelli Sport