Lokale skoleelever dyster i Supermatch Skoledysten

Hvem løber med sejren?

HB Køge har inviteret de mange folkeskoler, der er en del af HB Køge Inspire, gratis til lørdagens Gjensidige Kvindeliga Supermatch mellem HB Køge og Brøndby IF. Den skole, der stiller med flest elever til kampen bliver kåret som vinder af Supermatch Skoledysten og belønnes med seje præmier fra Pangea Park og Spar Nord Køge Bugt!

Eleverne fra hele ni skoler er med i dysten – Alkestrupskolen, Asgård Skole, Ejby Skole, Ellebækskolen, Ellemarkskolen, Herfølge Skole, Holmebækskolen, Skovboskolen og Vemmedrupskolen. Skolerne har alle fået tildelt en særlig individuel kode, der kan bruges når eleverne henter deres billetter til kampen på hbkoge.eventii.dk til at gøre billetten gratis. Billetten giver samtidig HB Køge mulighed for at se, hvilken skole eleven repræsenterer – og de kan derfor allerede inden kampen se, hvilke skoler der har hentet flest billetter og dermed ser ud til at føre konkurrencen.

Den særlige, individuelle kode til eleverne, kan findes på de plakater, der er hængt op på skolerne. Grundet Kristi Himmelfartsferien opfordres skolerne også til at dele koden med deres elever gennem intranetplatforme som eksempelvis Aula. Har du eller dit barn problemer med at finde koden, kan skolens lærere spørges til råds.

Vinderskolen får et vildt besøg af krokodiller, skildpadder og slanger fra Pangea Park på skolen, mens der også er nye fodbolde til alle skolens klasser doneret af Spar Nord Køge Bugt at vinde!

“Udover at forsøge at inspirere de lokale unge til en sundere hverdag, handler HB Køge Inspire også om at skabe både sammenhold og oplevelser for eleverne. Kombineret med de præmier, vores loyale samarbejdspartnere sætter på højkant forener Supermatch Skoledysten det hele. Vi håber, at eleverne vil stå sammen i forsøget på at besejre de andre skoler, så så mange som muligt kan få en positiv oplevelse,” siger HB Køge Inspire-ansvarlig Thorina-Joy Schroeter.

Konkurrencen er i fuld gang og i skrivende stund har Ejby Skoles elever lagt sig i spidsen ved at hente flest billetter til kampen. Det hele bliver dog først afgjort på lørdag klokken 13.00 når Kvindeliga-kampen fløjtes i gang, for det er kun indløste billetter ved indgangen til Capelli Sport Stadion, der kommer til at tælle med i det endelige resultat.

Capelli Sport