Lorenzo Burnet er tilbage efter skadespause: “Det føles godt”

I løbet af efterårssæsonen hentede HB Køge den rutinerede hollandske venstreback Lorenzo Burnet til klubben. Burnet kom med årelang erfaring fra den bedste hollandske fodboldrække, men det var ikke meget HB Køges fans fik set til den hurtige hollænder i efteråret.

“Jeg havde nogle problemer i starten, hvor jeg i lang tid havde nogle muskelproblemer. Når jeg forsøgte at træne, skete der noget i musklerne, og det skete igen og igen. Det var ikke rart. Jeg ville bare gerne træne og spille fodbold. Men jeg sagde til mig selv, at jeg ville bruge vinterpausen til at blive klar, og i det nye år er jeg startet på en frisk, og lige nu føles det godt. Jeg har det godt i kroppen, er 100 % fit, og mærker ikke noget til skaden, så jeg nu kan fokusere på at spille fodbold”, fortæller Lorenzo Burnet, der i efteråret blot fik en enkelt optræden for HB Køge inden han igen kæmpede med den drilske muskelskade.

I forårspremieren mod Hobro var Burnet dog tilbage i startopstillingen efter en god opstart. Det blev til 68 minutter på banen, og det var en god følelse for venstrebacken.

“Det var godt at være med igen. Jeg synes, jeg spillede en god kamp. Vi skulle bare have haft de tre point, for jeg føler, at vi var bedre end dem, og havde også chancer til at vinde”, lyder det fra Burnet.

30-årige Lorenzo Burnet rejste i efteråret til Danmark, mens familien og de to børn blev i hjemmet i Amsterdam. På grund af coronapandemien er det derfor ikke meget han og familien har set til hinanden det seneste halve år.

“Jeg savner min familie hjemme i Amsterdam, men jeg taler ofte med dem på FaceTime. Jeg fokuserer på fodbolden, og jeg har det godt med drengene i klubben, men jeg tror, jeg skal have lært sproget, for det meste af tiden tales der dansk. Men det er okay, for de taler også godt engelsk”, siger han.

På fredag skal Lorenzo Burnet og holdkammeraterne igen i aktion, når det på udebane gælder en vigtig kamp mod Skive. Og for Burnet er der kun en ting, der tæller i fredagens kamp.

“Skive er sidst i tabellen, og det er en kamp vi skal vinde. Vi har brug for sejren for at holde os inde i kampen om top 6. Vi skal vinde og tage de tre point. Det er ligegyldigt, hvordan vi gør det, bare vi vinder, og det er målet for kampen på fredag”, understreger han.

Capelli Sport