Luka Racic vil i top 6 med HB Køge

På transfervinduets sidste åbningsdag sikrede HB Køge sig den talentfulde 22-årige midterforsvarer Luka Racic, der er kommet til klubben på en halvårig lejeaftale fra Brentford FC. Og Racic er lynhurtigt faldet til i de nye omgivelser på Capelli Sport Stadion.

“Jeg synes, at jeg har fået en helt fantastisk start i klubben. Drengene er fantastiske, og hele staben og alle i klubben har taget fantastisk godt imod mig,” fortæller Racic efter tirsdagstræningen.

Luka Racic spillede i sine sene ungdomsår i F.C. Københavns talentafdeling, og har siden sommeren 2018 været i Brentford FC, hvorfra han tager stor erfaring med sig, selvom det er ikke er blevet til mange kampe på førsteholdet det seneste års tid.

“Det kneb lidt med spilletiden på Brentfords førstehold, og jeg følte, at jeg havde brug for at spille nogle kampe, der betyder noget, og spille om point i stedet for at spille på Brentfords reservehold. Jeg tager en hel masse modenhed med mig, noget hår på brystet, og så er jeg bare klar til at hjælpe HB Køge med alt det, jeg har lært, og klar til at tage ansvar ude på banen,” siger Racic.

Forårspremieren i NordicBet Ligaen nærmer sig, og HB Køges nye nummer 5 har ambitionerne klar.

“Mine ambitioner er først og fremmest at vi skal nå top 6-slutspillet, og derefter må vi se, hvor højt vi kan komme.”

 

Capelli Sport