Lunken weekend

Resultatmæssigt var det en lunken weekend for HB Køges fire ældste talenthold.
Bedst gik det for U19 Ligapigerne, som hjemme på Capelli Sport Stadion spillede 2-2 mod FC Nordsjælland. Kort før pausen bragte Liv Norre Rasmussen svanerne foran 1-0, som også var stillingen ved pausen. Efter godt en times spil blev HB Køge reduceret til ti spillere og udeholdet fik udlignet på et straffespark. Det gik fra skidt til værre da nordsjællænderne med ti minutter igen også bragte sig foran. HB Køge gav sig dog ikke og fightede sig tilbage og fik udlignet med fire minutter igen ved Emilie Holt. Hermed et point til hver, men der er yderligere et at spille om i straffesparkskonkurrencen, og her scorede HB Køge på fire ud af fem ved Emilie Holt, Laura Sehested, Martha Langskov Nielsen og Liv Norre Rasmussen. FC Nordsjælland brændte to, og dermed høstede HB Køge endnu et point.
Senere samme søndag fik U16 Ligapigerne ørerne i maskinen, da de tabte 1-5 til samme Nordsjællændere. HB Køge kom foran 1-0 ved Evelina Thygesen efter 35 minutter, men udeholdet fik udlignet på straffespark inden pausen. I anden halvleg var FC Nordsjælland skarpest og satte fire mål ind.

HB Køges talentdrenge var lørdag taget til Roskilde, og her var U19 drengene først i aktion. Ingen af holdene kunne score efter ordinær kamp, så der var et enkelt point på spil på straffe. Her formåede kun Mikkel Durlev at score for svanerne, og da hjemmeholdet scorede på deres de tre første var denne afgjort.
HB Køges U17 hold skulle herefter op mod Roskildes ditto. Svanerne fik en skrækstart og var nede med 0-3 ved pausen. Victor Musse fik fem minutter efter pausen bragt lidt håb ind i holdet ved at reducere til 1-3, men efter næsten en time blev det 1-4. Der skal dog lyde ros til HB Køge spillerne som ikke gav op og fik mod slutningen sat to mål yderligere ind ved William Friis og Filip Vingaard, men udligne kunne de ikke så HB Køge måtte tage hjem med 3-4 nederlag.

Capelli Sport