Lynscorende Trenskow: “Vil have tre sejre i træk”

Bare 44 sekunder skulle der gå af fredagens kamp mod Fremad Amager, inden Jacob Trenskow havde sat det, der endte som kampens eneste scoring, i nettet. Scoringen var faktisk den tredjehurtigste i klubbens historie, kun overgået af Mustafa Hassans mod FC Roskilde tilbage i 2010 og Lee Rochesters imod Vejle i sommeren 2016

              Top 3: HB Køges hurtigste scoringer
              1. Mustafa Hassan (14 sek.) HB Køge – FC Roskilde (29/10-2010)
              2. Lee Rochester (24 sek) HB Køge – Vejle (10/6-2016)
              3. Jacob Trenskow (44 sekunder) Fremad Amager – HB Køge (28/4-2023)

“Det var rart at få scoret og få tre point igen. Især fordi vi havde brug for det mål og de tre point. Og så kan vi nu gå efter den tredje sejr i træk, det har klubben ikke prøvet i lang tid. Så det går vi benhårdt efter,” siger Jacob Trenskow.

Jacob har ret. Det er snart fem år siden, HB Køges NordicBet Liga-mandskab sidst vandt tre kampe i træk. Vi skal tilbage til september 2018, hvor det sidst blev til tre sejre på stribe; dengang imod B.93 i pokalturneringen, Thisted FC og Fremad Amager. Men der er begrundet håb forude; lørdag venter nemlig et opgør mod Jacobs favoritmodstander Nykøbing FC. Det fortæller statistikkerne i hvert fald, at det er. Tre gange har han spillet mod dem iført HB Køge-trøjen og alle tre gange har det kastet en scoring af sig.

// KØB BILLET: HB KØGE – NYKØBING FC //

“Jeg ved ikke, hvad det er. Det er min yndlingsmodstander åbenbart og det er ved at blive sådan lidt selvforstærkende. Jeg ved, jeg har gjort det mod dem før, så selvfølgelig kan jeg også gøre det igen,” siger Jacob Trenskow, der i øvrigt også bidrog med to assists i det seneste opgør mod Nykøbing FC: 5-3-sejren for en lille måned siden. Gense målene fra dén kamp her.

Sejren i Nykøbing var den første i tre af de seneste fire kampe, og ifølge Jacob Trenskow er der da også sket noget med HB Køge-mandskabet den seneste måneds tid.

“Vi har fundet vores presspil bedre den seneste tid. Vi føler trygge i det og forstår det alle sammen 100%, så vi ved lige præcis hvad vi skal gøre, og når vi tager det med ud på banen fungerer det super godt. Sejre giver selvtillid og vi har efterhånden fået opbygget nogle gode relationer efter der kom en del nye spillere til i vinter. Vi har fået troen på, at vi kan holde nullet og klemme en sejr hjem tilbage igen,” forklarer Trenskow inden han understreger:

“Men vi tager kampen som vi altid ville gøre. Der er bare lidt mere ro på nu, og vi kan spille lidt mere frit fordi der ikke er det samme pres på. Tingene er stadig ikke afgjort, før matematikken siger det, men vi har en anden følelse nu. Vi skal gøre, som vi har gjort i de seneste par kampe og så kan vi også tage den sejr nummer tre i træk!”

Kampen mod Nykøbing FC spilles på lørdag klokken 13.00 på Capelli Sport Stadion. Bemærk at der forventes ekstraordinært stort tryk på parkeringsområdet omkring Stensbjergvej i forbindelse med kampen – læs mere om det her.

Capelli Sport