Målscorer Buch: “Ser nettet blafre, og så bliver jeg bare glad”

Fredag aften sikrede HB Køge sig et enkelt point i en svær udekamp imod NordicBet Ligaens førerhold FC Helsingør. Pointet kom i hus takket være en sen scoring fra Oscar Buch. Buch kom på banen i pausen, efter en første halvleg hvor HB Køge blot blev noteret for en enkelt afslutning. Det var derfor op til Buch og resten af offensiven at få skabt noget mere i anden halvleg – og det lykkedes med Buchs udlignende scoring efter 85 minutters spil. En scoring han skabte på egen hånd.

“Målet? Det er vanvittigt godt lavet,” griner Oscar Buch efter kampen og uddyber:

“Jeg får den på kanten. I sådan en situation, som jeg gerne vil have den i. Så kommer jeg rimelig nemt forbi den første modspiller. Jeg trækker forbi en til, og så prøver jeg at sparke den over mod det lange hjørne. Den rammer en på vejen ind, men der ligger jeg allerede på jorden, så jeg ser det ikke rigtigt. Jeg ser bare nettet blafre, og så bliver jeg bare glad.”

Buchs afslutning var et af få farlige forsøg fra gæsterne i kampen. Samtidig holdt Helsingør skydetelt i den modsatte ende, men her muntrede Oskar Snorre sig med at stå i vejen for det meste, og derfor endte det altså 1-1 på Helsingør Stadion.

“Vi kommer til Helsingør og tager et point. Lige nu er det det bedste hold i rækken. Så kan det godt være, at det er stik imod spil og chancer. Det var ikke meget vi havde bolden. Men hvis man tager til Helsingør og får et point med hjem, så skal man også tage glad hjem,” siger Oscar Buch.

Kampen var samtidig efterårets sidste på udebane for HB Køge. Nu venter blot en enkelt kamp mere inden vinterpausen. Den spilles på lørdag, hvor Lyngby BK kommer til Capelli Sport Stadion.

// Køb din billet til kampen imod Lyngby BK her //

Capelli Sport