Målscorer Cecilie Fløe efter 1-0 mod FCN: “Stærk mentalitet”

“Jeg tror ikke, at jeg har prøvet vinde ni kampe i streg siden jeg var helt lille. Vi har en stærk mentalitet på holdet og i hele staben. Jeg har nogle fantastiske holdkammerater, der hjælper og støtter hinanden, hvilket er vigtigt, når vi har så mange kampe og vi skal bevare fokus”.

Sådan udtalte målscorer Cecilie Fløe, der tegnede sig for kampens enlige mål, da HB Køge slog FC Nordsjælland med 1-0 på Capelli Sport Stadion. I en kamp hvor HB Køge så trætte ud mod slutningen, men igen formåede at køre sejren i hus. Cecilie Fløe scorede senest mod AC Sparta Prag og igen i dag:

“Jeg er først og fremmest glad over, at vi får sejren. Derudover så kan man da håbe, at det bliver en stime. Det er altid fedt at score, så lad os krydse fingre for, at det forsætter for mig”, sagde en glad Cecilie Fløe.

Cecilie Fløe kom på banen i anden halvleg og skulle kun bruge et kvarter, før hun bragte HB Køge på sejrskurs. Med sejren i dag har HB Køge nu vundet de seneste ni kampe, og blot lukket ét mål ind. HB Køge har de seneste uger haft et tæt kampprogram, der har budt på midtuge- og weekendskampe hver uge. Det er også noget, der har sat sine spor og kunne ses i kampen i dag:

“Der er ingen tvivl om, at vi var trætte til sidst. I forhold til vores vanlige standard, så var vi trætte mod slutningen af kampen, men det var forventeligt med de mange kampe, vi har spillet de seneste uger. Vi formår stadig at holde målet rent og FC Nordsjælland fra chancer. Vi arbejder altid hårdt og er svære at spille mod. Igen er det en super disciplineret indsats af pigerne, der gør, at vi endnu engang står her med tre point”, fortæller cheftræner Søren Randa-Boldt. 

De mange kampe er også noget Cecilie Fløe mærker på egen krop:

“Jeg kan godt mærke, at kroppen er lidt brugt. Jeg ser frem til den lille pause, der kommer og så må vi sørge for at pleje vores kroppe godt. Vi har lært af den her periode med mange kampe, at vi skal passe på vores kroppe, sørge for at restituere godt og være helt friske til den næste kamp, så vi kan gå efter sejren hver gang. Vi er et hold, der lever af vores energi og elsker at sætte vores modstander under et stort pres, så det er vigtigt, at vi fysisk er i stand til det, selvom vi har mange kampe på programmet”, fortæller Cecilie Fløe og uddyber hvad hun selv har lært af de mange kampe:

“Jeg har personligt selv haft fokus på at spise godt og sørge for, at depoterne er fyldt op. Jeg kan mærke, at det er nødvendigt, at jeg spiser og drikker godt, når vi har så mange kampe. Det tror jeg, at jeg personligt har lært af den seneste periode”.

De mange kampe vil kun forsætte i efteråret, da HB Køge både skal spille Gjensidige Kvindeligaen, Kvindepokalen og et gruppespil i Champions League. De mange kampe den seneste periode har derfor været gavnligt for holdet, der ser ind i et efterår med mange kampe:

“Vi har klart lært noget af denne periode med mange kampe på kort tid. Spillerne på banen har håndteret det super godt, men også vi trænere har lært noget. Vi bliver nødt til at rotere med det kampprogram, vi ser ind i. Heldigvis har vi en bred og stærk trup, så det er jeg ikke så nervøs for”, forklarer cheftræner Søren Randa-Boldt. 

Nu gælder det dog en landsholdspause, hvilket både cheftræner Søren Randa-Boldt og unge Cecilie Fløe ser frem til:

“Vi skal jo stadig træne, men også sørge for at få slappet af og måske få hovedet lidt væk fra fodbolden. Så vi kan være 100% klar til de mange kampe i efteråret”, fortæller en træt, men glad Cecilie Fløe.

Capelli Sport