Målscorer Marfelt: “Vigtigt at vi tør prøve nogle ting”

Nicholas Marfelt spillede søndag sin blot anden hjemmekamp i HB Køge-trøjen, og for anden gang kunne han glæde sig over at være i målscorerens rolle. Tilbage i september scorede han i sin debutkamp for HB Køge da Hvidovre blev slået med 2-1, og efter en lang skadespause var Marfelt nu tilbage på hjemmebanen, hvor han som målscorer havde stor andel i pointdelingen mod det ubesejrede tophold fra Viborg.

“Der er lidt klumpspil på midten, og så går Petry ned i en af sine mange glidende tacklinger, og så opsnapper jeg den i dybden, og så er det bare af sted mod keeperen. Der er lidt meget tid, men keeperen vælger at gøre et udfald, og det gør, at jeg kan ligge den stille og roligt ind i hjørnet, så det gør jeg”, forklarede Marfelt efter kampen om sin scoring.

Kampen var Marfelts fjerde i alt i HB Køge-trøjen, og den anden efter comebacket, og han nyder at være tilbage på grønsværen.

“Det er noget af det man træner frem til og noget af det man går og tænker på, at man skal tilbage til. Og så er det ekstra dejligt, at man kan score mål og hjælpe holdet, så det er rigtig rart”.

Mod Viborg så man et HB Køge-hold, der ofte prøvede at spille bolden ud helt nede fra bagkæden mod et Viborg-mandskab, der pressede højt på banen. Og overordnet set er Marfelt tilfreds med indsatsen i kampen.

“Det gik fint nok. Vi tør spille lidt mere, og prøve lidt mere, og har ikke så meget at tabe. Vi forsøger at prøve nogle ting, og spille os meget op. Nogle gange lykkedes det, og nogle gange lykkedes det ikke helt, men jeg synes det er vigtigt, at vi tør prøve. Og 1-1 er set ud fra kampen et fint resultat. Jeg synes Viborg er bedst, men vi har også vores chancer, og derfor synes jeg det er et fair resultat”.

“Vi har lidt mere frihed til at prøve ting af i slutspillet, men det er bestemt ikke fordi vi er gået på sommerferie. Vi går efter at vinde alle kampe vi kan, og har top 4 inden for rækkevidde, og det er det, vi går efter”.

På fredag skal HB Køge på udebane møder FC Helsingør, og det er en vigtig kamp i jagten på netop top 4-placeringen. FC Helsingør ligger pt. foran i tabellen, men HB Køge har vundet sæsonens første to indbyrdes opgør mod helsingoranerne.

“Vi har seks point på dem indtil videre i denne sæson, og vi skal ud og gøre det til ni. FC Helsingør er et godt spillende hold. Jeg går ud fra at vi prøver at spille igen, som vi gjorde i dag, så det kan blive en underholdende kamp, og er en kamp, som vi skal gå efter at vinde”, slutter Nicholas Marfelt.

Capelli Sport