Målscoreren Fløe: Ikke optimale forberedelser

Unge Cecilie Fløe spillede lørdag en afgørende rolle i 2-2-opgøret mod Fortuna Hjørring, hvor hun med scoringen til 1-1 bragte lighed i regnskabet og satte gang i et animeret HB Køge-mandskab, som knoklede det bedste, de havde lært. Det blev ikke nemmere efter en uge op til kampen, der havde været fyldt med udfordringer, hvor halvdelen af holdet var ramt af sygdom.

”Det har været en rigtig lang uge med mange problemer. Vi har haft en del nede med sygdom og aflyst en træning, så hvis man kigger på den forgangne uge, har den ikke ligefrem været optimalt, men isoleret set, skulle vi nok have fået en sejr”, siger Cecilie Fløe efter kampen og uddyber,

”At vi leverer på den måde i dag samtidig med, at vi tager nogle nye spillere ind, siger noget om vores niveau og at vi er rigtig omstillingsparate”.

Selv scorede Cecilie Fløe for tredje kamp i streg, da hun bankede bolden i mål og afsluttede et pragteksemplar af et angreb.

”Vi leverer en række gode kombinationer op til målet, og når de andre var så gode, tænkte jeg, at der skulle en ordentlig afslutning til. Af de to forskellige mål, vi scorer i dag med langskud og opspil, foretrækker jeg nok mest opspillet, da jeg normalt er placeret længere inde i feltet”.

Kampen bliver indledning på et tæt kampprogram frem mod midten af oktober, når UEFA Champions League-gruppespillet går i gang, pokalturneringen fortsætter og Gjensidige Kvindeliga klør på.

”Der venter et pakket program de næste par uger, men nu skal vi bare sørge for at tage det en kamp ad gangen og forberede os optimalt til hver eneste kamp”, siger Cecilie Fløe efter kampen.

Capelli Sport