Maddie Pokorny: “Største kamp i karrieren”

“Det er den største kamp i karrieren for mig indtil videre. Jeg tror på, at jeg vil huske den her kamp mod Barcelona længe. Det bliver et stort øjeblik for mig, men også hele holdet og klubben”.

Sådan siger 24-årige Maddie Pokorny forud for Champions League-kampen på Capelli Sport Stadion mod FC Barcelona. Maddie Pokorny og resten af truppen ser frem til opgøret mod de forsvarende Champions League-mestre fra Barcelona:

“Først og fremmest så er det jo et privilegie, at vi skal møde Barcelona på hjemmebane i Champions League. For hele byen, klubben og holdet så er det specielt, at vi nu er nået dertil, at vi skal møde Barcelona. Det faktum at vi skal møde Barcelona, verdens bedste fodboldhold, er jo utroligt. Vi glæder os til kampen på torsdag”, forklarer Maddie Pokorny og uddyber:

“Vi har trænet godt på det seneste og har haft fokus på at huske, hvem vi er og hvad vi står for. Vi er et ungt hold, der har meget at lære, især sammenlignet med Barcelona, men vi udvikler os hele tiden og stræber efter nye højder hver dag”.  

Første kamp i gruppespillet endte med et nederlag til Hoffenheim på Dietmar-Hopp-Stadion. Maddie Pokorny og resten af truppen lærte dog, hvad der særligt er vigtigt, når man møder de bedste hold i Europa.

“Jeg kan mærke, at vi som hold rykker os af at møde de her tophold fra Europa. Vi lærte især fra Hoffenheim-kampen, hvor vigtig kommunikationen er i de her topkampe. Vi skal sørge for, at alle snakker og hjælper hinanden på torsdag. Det bliver helt sikkert et fokus for os, at vi kommunikerer hele kampen igennem, så vi kan stå stærkt defensivt og være en enhed inde på banen. Det bliver selvfølgelig en svær kamp, men vi tror på, at vi kan skabe et resultat”, siger den hurtige kantspiller Maddie Pokorny. 

Kampen på torsdag mod FC Barcelona i Champions League er samtidig også HB Køges første hjemmebanekamp i turneringen. Maddie Pokorny ser frem til at spille på Capelli Sport Stadion foran klubbens fans:

“Det bliver fedt. Jeg glæder mig helt vildt til at spille vores første Champions League gruppespilskamp på Capelli Sport Stadion. Jeg tror, at energien fra fansene vil give os et boost inde på banen og være en motivationsfaktor for os. Det bliver en hård fysisk kamp, så vi får brug for vores fans endnu engang. Den energi fansene bringer er altid med til at give os de ekstra procenter inde på banen”

Hvis du vil støtte Maddie og resten af holdet, så er det stadig muligt at få billetter til kampen mod FC Barcelona på Capelli Sport Stadion:

// Billetter til HB Køge – FC Barcelona i Champions League //

Amerikanske Maddie Pokorny håber også, at hun selv kan være med til at gøre en forskel i kampen på torsdag. Maddie Pokorny beskriver her, hvad der bliver vigtigt for, at hun kan hjælpe holdet mest muligt på torsdag:

“For mig individuelt, så tror jeg, at det handler om, at jeg skal gå ind og spille frygtløst. Ikke være bange, men turde tage ansvar, udfordre og bringe min fart i spil. Det er bare en fodboldkamp, så jeg skal ikke overkomplicere tingene. Jeg skal bare sørge for, at jeg rammer mit topniveau, så jeg kan hjælpe holdet mest muligt. For vores styrke er, at vi er virkelig godt hold, hvor alle arbejder hårdt for hinanden og det får vi også brug for på torsdag”. 

Der er kampstart kl. 18.45 på Capelli Sport Stadion i kampen mellem HB Køge og FC Barcelona i Champions League. Kampen kan ses live på DAZN’s YouTube-kanal eller følges live via vores egen Twitter-profil.