Mageløse Maddie vil have tre point med fra Kolding

Onsdag aften venter endnu et spændende opgør, som kommer på bagkant af weekendens 3-0-sejr over FC Thy/ThistedQ. HB Køge drager til Brandrupdam, hvor KoldingQ på Fynske Bank Arena venter i midtugerundens kamp. Således bliver opgøret den anden af tre kampe på under en uge, og derfor var det ekstra vigtigt for holdet at starte triaden af kampe ud med en sejr i weekenden. Her var Maddie Pokorny flyvende og var med til at give Svanerne luft under vingerne, så holdet således fastholdte placeringen i de høje luftlag og førstepladsen i Gjensidige Kvindeligaen.

”Hele holdet har det godt efter lørdagens sejr. At vinde på den måde føler jeg har givet os en masse momentum, og det er nu vigtigt, at vi ikke hviler på laurbærrene, men i stedet fokuserer på den næste kamp, så vi forhåbentlig kan få det samme gode resultat og få alle tre point med hjem fra Kolding”, siger Maddie Pokorny før onsdagens opgør.

Sidste gang HB Køge var på besøg i Trekantsområdet blev det til 3-3 i et hæsblæsende opgør, hvor Kyra Carusa i kampens døende minutter scorede det tredje og pointgivende mål. Holdet er derfor helt klar over, at alle skal spille op til deres bedste for at få et resultat med fra onsdagens kamp. Med det tætte kampprogram in mente har træningspassene de sidste par dage derfor ligeledes været mere taktisk præget.

”De sidste par dage har vi brugt på at strække ud, hvile og arbejde med en del taktik, så vi er klar til kampen. Det er vigtigt, at alle er klar og kender deres opgaver fra første fløjt. Sidste gang vi spillede mod dem, blev det uafgjort, men vi er helt klar over, hvad der skal til denne gang. Nu har vi en bustur derover, hvor vi kan slappe af og lade op det sidste stykke. Jeg glæder mig til at se os komme ud og blæse til angreb for fulde gardiner”, slutter Maddie Pokorny af.

Gjensidige Kvindeliga

KoldingQ – HB Køge

Onsdag den 19. april kl. 19.00

Fynske Bank Arena